FUTBOL - BARÇA

Ansu Fati, 4 mesos de baixa

El davanter haurà d'afrontar una llarga recuperació després de lesionar-se al menisc de la cama esquerra al partit davant del Betis. En la internvenció a càrrec del Dr.Cugat, s'ha opat per suturar el menisc enlloc d'extirpar-lo, el que provoca que el temps de baixa sigui més llarg però la recuperació sigui menys agressiva per la zona.

Redacción

Madrid | 09.11.2020 17:21 (Publicado 09.11.2020 17:13)

Ansu Fati estarà 4 mesos de baixa. Així ho ha confirmat el Barça després que el davanter hagi estat intervingut pel Dr.Cugat de la lesió al menisc de la cama esquerra que va patir davant del Betis.

Els serveis mèdics tenien vàries opcions sobre la taula a l'hora d'intervenir, que feien variar el temps de recuperació, però que tindrien afectació a la zona a mig o llarg termini. Per això, finalment s'ha optat per la intervenció menys agressiva: Suturar el menisc lesionat en comptes d'extirpar-lo, el que evita una regeneració del cartíleg massa accelerada, que podria afectar negativament a la salut del menisc a llarg termini, una opció massa perjudicial per un jugador de 18 anys recent fets.

A partir d'avui, doncs, Ansu Fati comença una llarga recuperació que no el permetrà tornar a jugar fins a mitjans del mes de març, quan l'equip es trobi disputant els hipotètics quarts de final de la Champions. El tècnic Ronald Koeman pensa ja en les alternatives, tenint en compte que Fati ha jugat de 9 però que acostuma a fer-ho d'extrem esquerre: A banda d'anar intercanviant de banda Dembélé i Griezmann, Coutinho també ha jugat en alguna ocasió a la banda però sense massa èxit (almenys a can Barça) i Konrad de la Fuente es presenta com una alternativa interessant. L'extrem estadounidenc no ha tingut massa protagonisme en el que portem de temporada però és dels jugadors d'atac procedents del filial en el que el tècnic ha dipositat més confiança.

El que s'espera, però, és que Koeman no aposti únicament per una d'aquestes alternatives sinó que aquestes vagin variant, almenys els dos propers mesos. A més, cal recordar que la intenció del club blaugrana és, un cop s'obri el mercat de fitxatges d'hivern, provar de fitxar el davanter de l'Olympique de Lió Memphis Depay, el que significaria una alternativa més.