Temas

Xavier Abelló

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: La resposta institucional a la sentència no existeix

Com cada divendres en Xavier Abelló ens porta a passejar pel saló de Passos Perduts del Parlament de Catalunya. Ell ens plasma aquelles històries polítiques de la setmana que acabaran desembocant en altres històries en els dies posteriors. Aquesta setmana analitza la resposta institucional a la sentència del Tribunal Suprem sobre els líders independentistes i com el Govern Torra afronta aquest moment de la història.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/10/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'actor Quim Masferrer que ara homenatja la 'Bona gent' al Club Capitol de Barcelona. A més, en Xavier Abelló ens ha fet el relat polític de la setmana a 'Passos perduts', que ha mirat al dilluns, quan es preveu la sentència de l'1 d'octubre. En David Cervelló ens ha portat les faves de la setmana, la Georgina Boixereu ens ha recordat la cantant Cecilia i en Marc Navarro, la María Gómez, en Pablo Alcaraz i la Núria Mora ens han portat de ronda per Catalunya.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: A les portes d'una sentència que ho marcarà tot

Com cada divendres en Xavier Abelló ens porta a passejar pel saló de Passos Perduts del Parlament de Catalunya, que és allà on es parla de política, habitualment, sense micròfons. Ell ens plasma aquelles històries polítiques de la setmana i les conseqüències posteriors. Aquesta setmana, mirant, sens dubte, a la sentència de l'1 d'octubre que ha d'arribar el dilluns 14 des del Tribunal Suprem.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/10/2019

Avui hem escoltat com són els pobles de l'audiència del programa, amb motiu d'aquest dia dedicat a posar en valor això que s'anomena ja 'La España vaciada'. Nosaltres també ens hem volgut fixar en la Catalunya Buida, on hi ha molts pobles abandonats. Ha vingut a berenar l'escriptora aragonesa Luz Gabás, que ens ha portat el seu darrer llibre 'El latido de la tierra'. En Xavier Abelló ens ha tornat a portar la seva mirada preclara sobre la política i en David Cervelló ha tret punxa a l'actualitat amb la seva visió personal dels fets dels darrers dies. Hem glossat la figura de Rocío Dúrcal i hem anat de ronda per Catalunya per saber quins plans podem fer aquest cap de setmana arreu del territori.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: El tsunami independentista amenaça el 10-N

Com cada divendres en Xavier Abelló ens porta a passejar pel saló de Passos Perduts del Parlament de Catalunya, que és allà on es parla de política, habitualment, sense micròfons. Ell ens plasma aquelles històries polítiques de la setmana que acabaran desembocant en altres històries en els dies posteriors. Aquesta setmana ens acostem amb incertesa a la sentència del judici del procés.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 02/10/2019

Avui hem volgut posar en valor els avis i àvies del nostre país. Ens han visitat a l'estudi per a berenar l'actor Carlos Iglesias i el director de cine Santiago Requejo, que han fet la pel·lícula 'Abuelos'. També ha vingut en Lluís Soler a posar-nos a l'agenda els concerts dels propers dies i mesos. Hem entrevistat la bailaora Eva Yerbabuena i hem explicat les notícies del dia amb Xavier Abelló. Georgina Boixereu ens ha portat, a través de la seva càpsula del temps, a la proclamació de Mariano Rajoy com a líder del PP al 2004.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: Excessos i tensió a les portes de la sentència

En Xavier Abelló ha tornat avui divendres amb la seva secció 'Passos perduts'. Un espai de comentari i anàlisi que aquesta setmana ens ha fet reflexionar sobre la situació que es queda a Catalunya després de l'empresonament de 7 membres dels auto denominats Comitès de Defensa de la República. Una ordre judicial els manté entre reixes, mentre també hi segueixen de manera preventiva diversos polítics independentistes. Tot plegat, abona el terreny per a una resposta calenta quan hi hagi la sentència del procés.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/09/2019

En aquest dia de vaga del jovent amb motiu de la crisi climàtica, hem anat al carrer per saber com respira la manifestació dels estudiants. Hem passejat per 'Passos perduts', de la mà de Xavier Abelló. Tot plegat abans de clavar les faves del divendres amb en David Cervelló. Ens ha visitat per a berenar l'escriptor David Orange, que ens ha presentat el seu darrer llibre 'La chica del semáforo y el hombre del coche'. Amb la Georgina Boixereu hem celebrat l'aniversari de Joan Pera i hem reclamat 'Que no arribi dilluns!' amb en Marc Navarro, la María Gómez, la Núria Mora i en Pablo Alcaraz.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: El laberint sense sortida de la política nacional

En Xavier Abelló ha tornat avui divendres amb la seva secció 'Passos perduts'. Un espai de comentari i anàlisi que aquesta setmana ens ha ajudat a fer memòria de tot el què ha passat i tot el què s'ha dit per part de tota la classe política en les darreres setmanes. Però també ens ha ajudat a mirar amb més claredat l'escenari que ens deixa la situació actual, a les portes de les eleccions del 10 de novembre. Una data que també desperta molts interrogants.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/09/2019

Avui ens ha visitat per a berenar la cantant Tania García, que ens ha presentat el seu darrer treball 'Jardines'. En un programa en el qual hem tornat a fer ronda per Catalunya per escoltar les propostes de cap de setmana que ens han portat la Maria Gómez, la Núria Mora i en Pablo Alcaraz. En David Cervelló ens ha portat les faves de la setmana i amb en Xavier Abelló ens hem passejat pel saló de 'Passos perduts'. Tot això en un programa que, com sempre, ha escoltat els protagonistes de l'actualitat.