Temas

Vilanova i la Geltrú

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Menys queixes ciutadanes a Vilanova però es manté el retard en la resposta de l'administració

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Núria Plana, Defensora de la Ciutadania de Vilanova i la Geltrú que ens comenta algunes de les dades més rellevants de la memòria d'activitat que es correspon a l'any 2023, on es destaquen els canvis i els reptes en la relació que hi ha entre la ciutadania i l'administració.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Benjamín Serrano presenta el dia 19 a Vilanova el seu debut literari 'El cazador de destinos'

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb el vilanoví Benjamín Serrano que acaba de publicar la seva primera novel·la 'El cazador de destinos', que presentarà aquest divendres 19 d'abril a la llibreria Abacus de Vilanova i la Geltrú. Una novel·la amb influències gòtiques i uns personatges que no es resignen al destí que els ha estat assignat.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

La família de Lau recupera un centenar d'obres gràfiques de l'artista que es podran veure en una exposició a Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Estanis Vallverdú, net de l'artista d'Estanislau Vallverdú i Villalonga, conegut com a Lau, que ens parla sobre tot el material gràfic que la família ha pogut recuperar de l'artista i que ha posat en mans de l'Arxiu Comarcal del Garraf per preparar una exposició que s'inaugurarà el 28 de juny. Una mostra que anirà més enllà del centenar d'obres recuperades i que també incidirà en seva biografia, amb un fort activisme polític, social i sindical fins que la Guerra Civil va irrompre en la seva vida, sent víctima del franqusime i morint l'any 1939 en un camp de concentració a Pontevedra.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Viu Comerç sorteja 500 euros en targetes regal en el tradicional sorteig de Sant Jordi

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Laura Casals, gerent de l'associació Viu Comerç que ens parla de la campanya de dinamització comercial d'aquest mes d'abril: el tradicional sorteig de Sant Jordi de Viu Comerç, que en aquesta segona edició sorteja 500 euros en targetes regal. Fins al 27 d'abril es poden aconseguir les butlletes a les botigues i serveis de Viu Comerç i la butlleta guanyadora coincidirà amb la terminació del número premiat de la Grossa de Sant Jordi. També comentem la participació de Viu Comerç a la Festa de la Gastronomia, Comerç i Turisme del 24 d'abril.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Els reptes de la nova junta de l'Estació Nàutica de Vilanova: reforçar activitats i captar nous socis

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Damià Rubio, president de l'Estació Nàutica de Vilanova, que comença nova etapa amb la renovació de la junta directiva. Ens explica els objectius i reptes més immediats que passen pel reforç de les activitats nàutiques i la captació de nous socis, a més de participar en esdeveniments importants pel desenvolupament turístic de Vilanova, com és la Festa de la Gastronomia, Comerç i Turisme del proper 24 d'abril, on es presentarà la nova junta i la nova pàgina web.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Maridatges gastronòmics, cervesa i una quinzena d'artistes del 26 al 28 d'abril al Beer Live de La Daurada

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Orlando Palacios, director de comunicació de La Daurada que ens comenta totes les novetats que tindrà enguany la segona edició del festival Beer Live que es celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 26 al 28 d'abril. Una proposta festiva i d'accés gratuït que reforça els tastos i els maridatges i l'aposta artística amb actvitats per a tots els públics.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Es mantenen les reivindicacions i les reunions previstes per la reforma de la carretera BV-2115

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Griselda Gatell, al capdavant de la Plataforma Ciutadana Reforma Carretera BV-2115, tram Vilanova i la Geltrú, que ens explica en quin punt es troben en aquest moment les converses i les reunions que la Plataforma ha anat fent i seguirà fent durant les properes setmanes, després de les eleccions al Parlament, amb les diverses administracions per començar a treballar en la reforma d'aquesta via.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

De la Setmana Santa a la Festa de la Gastronomia, Comerç i Turisme per impulsar l'economia blava de Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Ribera, regidora de Projecció de Ciutat, Promoció Econòmica i Capitalitat, Empresa i Economia Social a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Comentem el balanç de la Setmana Santa, amb ocupacions lleugerament inferiors a les previstes a causa del temporal i comentem la Festa de la Gastronomia, Turisme i Comerç de Vilanova que tindrà lloc el proper 24 d'abril per fomentar la unió d'esforços dels agents econòmics i l'impuls a l'economia blava.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Pilar Garcia, gairebé tres dècades dirigint el Museu del Ferrocarril de Catalunya

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Pilar Garcia, que després de 26 anys al capdavant de la direcció del Museu del Ferrocarril de Catalunya inicia una nova etapa, que ens comenta, amb diversos projectes entre mans que passen per l'escriptura i la divulgació del món ferroviari. Fem balanç d'aquestes prop de tres dècades i dels reptes que s'han assolit i es seguiran assolint amb la nova etapa que s'inicia aquest mes d'abril amb Mayte Castillo com a nova directora de l'equipament.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

L'Economat de Vilanova deixarà de rebre entre 60.000 i 70.000 quilos d'aliments per part de la Unió Europea

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Toni Marrugat, coordinador de Càritas a Vilanova i la Geltrú, amb qui comentem els canvis que suposarà per a l'Economat els nous criteris de repartiment d'ajuda que arribava de la Unió Europea per als Bancs dels Aliments i també per a l'Economat de Vilanova, que deixarà de rebre entre 60.000 i 70.000 quilos d'aliments.