Temas

ub

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

La UB porta el màster que ens converteix en experts en cultura i negocis al Japó.

Vols saber-ne més que ningú en cultura i negocis de Japó? Doncs estigues ben atent a aquesta entrevista que li fem a la Àngels Pelegrin, la Directora del Màster de la UB en Cultura i Negocis de l’Àsia Oriental. Ella millor que ningú, per haver estudiat i treballat al Japó ens pot il·lustrar sobre com formar-nos per treballar al Japó o amb empreses nipones.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – El futur dels cetacis a les costes nipones, viure el Matsuri “a tope”, més novetats saboroses de Japonshop.com i el Màster definitiu en cultura i negocis al Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Neus Aragonès, representant de l’ADDA ens apropa la realitat de la caça de cetacis i més concretament de dofins al Japó. Els festivals del Japó, o Matsuri, són sens dubte una de les tradicions més celebrades no només pels habitants de les illes, però també per tots els que les visiten. Recentment aquestes festes han arribat a casa nostra, però volem aprendre més sobre el seu origen. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i les seves especialitats en snacks, begudes i noodles recent importats del Japó. Per acabar et donarem les claus per accedir al Màster de la UB especialitzat en negocis i cultura del país del sol naixent. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!Dofinstaji

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El Zoo de Barcelona està en perill d'extinció

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola Àlex Aguilar, vice-rector de la UB i expert en zoologia a explicar-nos la situació d'ofec que està vivint el Zoo de Barcelona per les decisions polítiques de l'equip de govern municipal. Un executiu, el d'Ada Colau, que al seu entendre intenta portar al límit la situació del recinte i dels animals que hi viuen per culpa de les pressions dels animalistes extrems.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Descobert un lligament al tormell que no surt als llibres d’anatomia

L’investigador i professor de la facultat de medicina de la UB, Miquel Dalmau, explica al programa La Ciutat amb Mònica Günther la investigació que ha permès descobrir aquest nou lligament al turmell que fins ara no estava descrit als llibres d’anatomia.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/09/2018

Ada Colau es veu obligada a demanar perdó a la Universitat de Barcelona després d’apuntar que hauria rebut una suposada oferta per acabar la carrera de manera més fàcil.