Temas

Tiramisú

Con Javier Ruiz Taboada

En la Onda 04/07/2023

Hemos cogido por el pasillo a Marisol Parada, productora de Más de Uno, para que nos cuente cómo hace ella el Tiramisú, que había rumores de que lo hace riquísimo. El Borrascas sigue con el calor y las tormentas, lo normal en esta época y hemos fichado a Sinacio para que nos hable de la vida y de lo que le dé la gana, porque es un crack.

SE NOS VA LA OLLA

El secreto de un buen Tiramisú

El chef, Quique Rodríguez nos explique como preparar el mejor Tiramisú. Un postre con origen en la región del Véneto que el próximo 21 de marzo celebra su día mundial.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/06/2019

Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/06/2019

Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com fer un Tiramisú de Panettone amb només 5 ingredients

El xef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat avui què fer amb les restes dels menjars de Nadal: des de pasta al forn, passant per peix marinat fins a vinagreta de cava per les nostres amanides. I per acabar-ho d’arrodonir, el postre: tiramisú de panettone.