Temas

Tiramisú

SE NOS VA LA OLLA

El secreto de un buen Tiramisú

El chef, Quique Rodríguez nos explique como preparar el mejor Tiramisú. Un postre con origen en la región del Véneto que el próximo 21 de marzo celebra su día mundial.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/06/2019

Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com fer un Tiramisú de Panettone amb només 5 ingredients

El xef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat avui què fer amb les restes dels menjars de Nadal: des de pasta al forn, passant per peix marinat fins a vinagreta de cava per les nostres amanides. I per acabar-ho d’arrodonir, el postre: tiramisú de panettone.

EL MECÁNICO DE LAS PALABRAS, CON ANTONIO ILLÁN

¿Cuál es el origen del tiramisú?

Conocemos de dónde proviene el tiramisú y las diferentes teorías y leyendas sobre su origen y el de su nombre con nuestro experto Antonio Illán, el Mecánico de las palabras.