Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Susanna Sánchez

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 11/10/2018

  Els nostres psicòlegs de guardia J.A.Alcuescar y Susanna Sanchez tornen al programa amb més recomenacions i consells pels nostres oients. Carles Lamelo també entrevista Patricia Ramirez autora de "Entrena tu optimismo". Un llibre amb eïnes per treballar i potenciar aquesta actitut vital que tot i que no garanteix l'èxit sí que et predisposa a obtenir millors resultats i a ser més feliç. David Morales i David Cervello entrevisten al Doctor Evarist Feliu, que és patró Director Científic de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia per analitzar en què estan dedicant actualment els esforços i la recent estrena de nova seu.

 • AUDIO LAMELO

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 30/05/2018

  Carles Lamelo entrevista als psicòlegs José Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez per parlar de la problemàtica de la gent que és adicta a la feina. A més també conversa amb Neus Elcacho amb qui aprendrem les claus per tenir una bona alimentació. És autora de "La dieta de las emociones"

 • AUDIO LAMELO

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RÀDIO 16/05/2018

  Carles Lamelo entrevista als psicòlegs Jose Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez per parlar de quina és la millor, o millors formes, de solucionar els conflictes. En Juan Jurado ens explica què és un concert i com ha anat variant al llarg de la història.