Temas

Susanna Sánchez

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

¿Què és el sindrome de la falta de motivació?

Els nostres psicòlegs de guàrdia. Sussanna Sanchez y Jose Antonio Alcuescar ens parlen d'un fenòmen incipient però que anirà en augment els propers anys el sindrome de la "la falta de motivació" propiciada pel consum de cannavis.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 11/10/2018

Els nostres psicòlegs de guardia J.A.Alcuescar y Susanna Sanchez tornen al programa amb més recomenacions i consells pels nostres oients. Carles Lamelo també entrevista Patricia Ramirez autora de "Entrena tu optimismo". Un llibre amb eïnes per treballar i potenciar aquesta actitut vital que tot i que no garanteix l'èxit sí que et predisposa a obtenir millors resultats i a ser més feliç. David Morales i David Cervello entrevisten al Doctor Evarist Feliu, que és patró Director Científic de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia per analitzar en què estan dedicant actualment els esforços i la recent estrena de nova seu.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLÓ

NITS DE RADIO 26/06/2018

Aquesta nit Carles Lamelo conversa amb els nostres psicòlegs de guardia Jose Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez sobre les possibilitats de trobar parella per internet, aventatges i inconvenients que es poden trobar els usuaris d'aquest tipus d'aplicacions.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 30/05/2018

Carles Lamelo entrevista als psicòlegs José Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez per parlar de la problemàtica de la gent que és adicta a la feina. A més també conversa amb Neus Elcacho amb qui aprendrem les claus per tenir una bona alimentació. És autora de "La dieta de las emociones"

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Espai de Psicologia de Nits de Radio

Carles Lamelo entrevista als psicòlegs Jose Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez per parlar de quina és la millor, o millors formes, de solucionar els conflictes.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RÀDIO 16/05/2018

Carles Lamelo entrevista als psicòlegs Jose Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez per parlar de quina és la millor, o millors formes, de solucionar els conflictes. En Juan Jurado ens explica què és un concert i com ha anat variant al llarg de la història.

NITS DE RADIO. AMB CARLES LAMELO

Espai de Psicologia de Nits de Radio

Carles Lamelo entrevista als psicòlegs Jose Antonio Alcuéscar i Susanna Sánchez per parlar sobre la importància de tenir projectes a la vida i com ens ajuda emocionalment