Temas

Susana Sánchez

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Què és la filofòbia?

Els psicòlegs Jose Antonio Alcuescar i Susana Sánchez ens parlen de la filofòbia, la por a l'amor. A què es deu? què el provoca?

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Què és la Hiperpaternitat?

David Cervelló conversa amb els piscolegs Jose Antonio Alcuescar i Susana Sánchez sobre la hiperpaternitat. Què fem malment els pares del segle XXI? Com evitar caure en la hiperpaternitat i com detectarla?

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 21/11/2019

David Cervelló conversa amb els piscolegs Jose Antonio Alcuescar i Susana Sánchez sobre la hiperpaternitat. Què fem malment els pares del segle XXI? Com evitar caure en la hiperpaternitat i com detectarla? Noemí Pérez, sexòloga ens parla de si s'està posant de moda ser "single" Marta González Peláez ens parla de l'amistat.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Com afecten les noves tecnologies a la nostra comunicació?

Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen de les comunicacions avui en dia, a la parella, en familia... i com les noves tecnologies han canviat la nostra forma de parlar, de pensar de viure...

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 26/06/2019

Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen de les comunicacions avui en dia, a la parella, en familia... i com les noves tecnologies han canviat la nostra forma de parlar, de pensar i de viure. Clara Darder, Coach i terapeuta familiar ens parla de les il·lusions.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 12/06/2019

Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen del plor: Per què plorem? Quins beneficis ens pots donar saber usar aquesta expressió emocional i sobretot si l'hem o no de controlar. Amb David Morales parlem del Sindrome de Down, en què s'està investigant, com és el seu dia a dia, en parlem amb Glòria Canals, presidenta de la Coordinadora Síndrome de Down Catalunya i d’Aura Fundació Martha González Peláez ens parla de la importancia de les paraules positives.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 28/05/2019

Els psicòlegs del programa Jose Antonio Alcuescar i Susana Sanchez ens expliquen què es fa a consulta, com és i perquè es va a una consulta de psicòleg. Òscar Gonzàlez ens analitza juntament amb el David i el Carles el que ha suposat el darrer capítol de Joc de Trons, ara que ja ha passat una setmana i els spoilers ja fan menys mal. Ha estat un bon final? Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla dels castells que ens construim per protegir els nostres sentiments.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Nits de Ràdio 24/04/2019

Especial Sant Jordi de #NitsDeRàdio Realitzat per la tarda a la rambla Just Oliveres de l'Hospitalet de Llobregat. Entre els convidats hem tingut organitzacions socials, amb la col·laboració de David Morales que ens ha presentat a Roger Caro i Felipe Campos de l’Associació educativa Ítaca, una Associació que porta més de 40 anys dedicats a fer que infants i adolescents disposin d’un espai de lleure També hem escoltat els consells dels nostres psicòlegs Susana Sànchez y Jose Antonio Alcuescar en temes relacionats amb Sant Jordi i l'amor.