Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Susana Sánchez

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 21/11/2019

  David Cervelló conversa amb els piscolegs Jose Antonio Alcuescar i Susana Sánchez sobre la hiperpaternitat. Què fem malment els pares del segle XXI? Com evitar caure en la hiperpaternitat i com detectarla? Noemí Pérez, sexòloga ens parla de si s'està posant de moda ser "single" Marta González Peláez ens parla de l'amistat.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 26/06/2019

  Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen de les comunicacions avui en dia, a la parella, en familia... i com les noves tecnologies han canviat la nostra forma de parlar, de pensar i de viure. Clara Darder, Coach i terapeuta familiar ens parla de les il·lusions.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 12/06/2019

  Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen del plor: Per què plorem? Quins beneficis ens pots donar saber usar aquesta expressió emocional i sobretot si l'hem o no de controlar. Amb David Morales parlem del Sindrome de Down, en què s'està investigant, com és el seu dia a dia, en parlem amb Glòria Canals, presidenta de la Coordinadora Síndrome de Down Catalunya i d’Aura Fundació Martha González Peláez ens parla de la importancia de les paraules positives.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 28/05/2019

  Els psicòlegs del programa Jose Antonio Alcuescar i Susana Sanchez ens expliquen què es fa a consulta, com és i perquè es va a una consulta de psicòleg. Òscar Gonzàlez ens analitza juntament amb el David i el Carles el que ha suposat el darrer capítol de Joc de Trons, ara que ja ha passat una setmana i els spoilers ja fan menys mal. Ha estat un bon final? Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla dels castells que ens construim per protegir els nostres sentiments.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 24/04/2019

  Especial Sant Jordi de #NitsDeRàdio Realitzat per la tarda a la rambla Just Oliveres de l'Hospitalet de Llobregat. Entre els convidats hem tingut organitzacions socials, amb la col·laboració de David Morales que ens ha presentat a Roger Caro i Felipe Campos de l’Associació educativa Ítaca, una Associació que porta més de 40 anys dedicats a fer que infants i adolescents disposin d’un espai de lleure També hem escoltat els consells dels nostres psicòlegs Susana Sànchez y Jose Antonio Alcuescar en temes relacionats amb Sant Jordi i l'amor.