Temas

Suprem

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/10/19

Avui al Notícies Migdia us hem explicat que Quim Torra insisteix en la desobediència civil com a resposta a la sentència del Suprem mentre que el PSC li exigeix que es respectin els drets de tots els catalans. També hem parlat de l’últim informe de Càritas o del problema de l’anorèxia.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/05/19

L'endemà de la nit electoral toca analitzar resultats i possibles pactes post electorals per conformar els diferents ajuntaments. Mentre, continua el judici del procés al tribunal Suprem i el president Quim Torra torna a posar la pancarta independentista al balcó de la Generalitat.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 23/05/19

Suprem i Congrés es continuen passant la decisió sobre la suspensió o no dels diputats en presó preventiva. A tot això, el judici del procés podria quedar vist per sentència el proper 11 de juny. I també hem explicat que Oriol Pujol tornarà a la presó per que el jutjat de vigilància penitenciària ha decidit revocar el tercer grau penitenciari que se li havia concedit.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 08/05/19

Miquel Iceta serà el president del senat en substitució de Pío García-Escudero. Els polítics presos que han estat escollits al Congrés i al Senat, demanen al Tribunal Suprem que se’ls deixi en llibertat per poder prendre possessió i exercir el càrrec. La seguretat continua centrant la precampanya municipal després dels últims incidents a Ciutat Vella.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 17/12/18

El Suprem ha rebaixat les condemnes d’inhabilitació per a càrrec públic per Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau imposades pel Tribunal superior de Justícia de Catalunya pel 9 de novembre... Una decisió que tot just arriba en l’inici d’una setmana molt tensa amb l’inici del judici del procés i les mobilitzacions que l’independentisme prepara per rebre el govern d’Espanya.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 19/07/2018

El jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena ha retirat totes les euroordres detenció als ex consellers fugats per no rebre’ls en els termes que la justícia europea els vol entregar. Uns 3.000 infants de Barcelona no estan plenament vacunats per voluntat dels seus pares. El saló del sector audiovisual ISE espera generar un impacte econòmic de 400 MEUR anuals a Barcelona a partir del 2021. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 27/06/2018

El Tribunal Suprem confirma el processament dels 25 encausats, últim pas abans que Llarena suspengui els diputats empresonats. Mentrestant, Quim Torra des de Washington ha anunciat que proposarà a Pedro Sánchez un referèndum pactat amb l’Estat. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.