Temas

SOSTENIBILITAT

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens acompanya el naturòpata Albert Rami que respon a les consultes que ens feu arribar. Seguim parlant de la Fira de Sant Miquel, que s'ha presentat aquest matí i el tinent d'alcalde Paco Cerdà ens explica les principals novetats del certamen i obrim un espai amb l'ambientòleg Jordi Prats per parlar de mobilitat sostenible a Lleida, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de les primeres activitats de l'any per conèixer el medi natural amb la cap d'Ecologia i Sostenibilitat de la Paeria Esther Fanlo i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comencen les activitats de descoberta d'espais naturals a Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha començat a fer les primeres activitats del programa previst per a la descoberta de la natura de l’any 2022. S’han fet cens d’ocells a les zones humides dels Aiguamolls de Rufea i al Parc de la La Mitjana de Lleida i també s’han fet les primeres sessions d’anellaments científics. A La Ciutat Lleida n’hem parlat amb Esther Fanlo, cap d’Ecologia i Sostenibilitat de la Paeria, que ens ha explicat que aquesta setmana es presentarà tot el programa previst per al 2022.

LA BRUJULA DE LA SOSTENIBILITAT AMB LA COL·LABORACIÓ DE CAIXA POPULAR

Saborita, sostenibilitat i preservació del patrimoni natural

A la Brújula de la Sostenibilitat coneixem David Moya, fundador amb el seu germà Noel de Saborita, una empresa que busca treballar amb els llauradors amb un projecte que fa oli, però que també aposta per la preservació del patrimoni natural i cultural del territori. Sota el lema "Sabores&Saberes" treballes per què l'agricultura i la producció d'olis de qualitat a l'Alt Palància puga fer sostenible el desenvolupament de la comarca.


LA BRUJULA DE LA SOSTENIBILITAT AMB LA COL·LABORACIÓ DE CAIXA POPULAR

Avaesen, cluster del sector de l'energia renovable

A la Brújula de la Sostenibilitat coneixem hui un poc mes el cluster de l'energia parlant amb la directora d'Avaesen, Bianca Dragomir. Més de 300 empreses i entitats associades per a conrear innovació en matèria d'energia neta. Bianca Dragomir ens explica la funció del cluster i destaca que tant les renovables, com les ciutats intel·ligents o l'economia sostenible són el futur més immediat a tota Europa.

Dimarts

La Ciutat Lleida 03/12/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc econòmic amb les dades d'atur del mes de novembre. Parlem de com fotografiem el Nadal i com ha anat evolucionant amb el fotògraf Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové que ens dóna les claus per ser sostenibles a la cuina.