Temas

somnis

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Només és mentida allò que no emana del somni

Avui hem berenat amb en Jordi Folck, que ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre 'El noi de paper' (Fanbooks), que s'ha emportat el darrer Premi Ramon Muntaner. És una història que ha tardat 30 anys en escriure, però que ha valgut la pena. Ens ajudarà a recuperar la mirada infantil i ens recordarà que només els que somien troben la veritat.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Impossible és només una opinió

Avui ha vingut a berenar al programa la Cristina de Medrano, una catalana resident a Austràlia i que en el seu dia es va dedicar a l'esport d'elit. Després d'una mala experiència personal i de tocar fons, va aconseguir tornar a la vida. D'aquest aprenentatge n'ha tret moltes lliçons que ara reflecteix i comparteix en el llibre 'Imposible es solo una opinión' (Zenith). Assegura que mai s'ha de deixar de perseguir els sominis personals.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/06/2019

Aquest dimecres hem berenat amb la Cristina de Medrano, una ex-esportista d'elit que s'ha convertit en el que ella anomena 'agent de canvi'. És una coach que ens ha presentat el seu llibre 'Imposible es solo una opinión'. Sobre els reptes de la vida hem preguntat a l'audiència del programa. A més, a l'apartat de tecnologia hem abordat el Gamelab Barcelona, que se celebra fins divendres a L'Hospitalet de Llobregat. I amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia, centrada en l'incendi que crema a la Ribera d'Ebre.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 21/12/2018

Segona entrega de l'analisis dels somnis des del punt de vista psicològic. ¿Son premonicions? ¿Alerten d'algun problema? Elia Quiñones, psicòloga, respon a tots aquests dubtes i molts més. Carles Lamelo entrevista Antonio Bolinches, autor de "El nuevo arte de enamorar". Temps per l'humor amb els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel que juntament amb David Cervelló analitzen els "sopars d'empresa" i proposen alternatives, com per exemple "L'esmorzar d'empresa".

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 14/12/2018

Avui la nostra psicologa Elia Quiñones conversa amb Carles Lamelo sobre com interpretar els somnis en clau psicològica. Temps per les "fake news" amb en David. El nostre coach Jordi Gonzalez ens explica la forma de resoldre conflictes, de trobar solucions, a la vida. Els nostres "tribuneros" Marc Gelabert i Sergi Porcel, juntament amb en David Cervelló fan la tertulia més divertida, avui tot parlant de les compres nadalenques.