Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

samurái

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró

  EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Made in Japan – Los Japón, a la ficció i a la realitat, i un samurai de Moçambic

  Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. En aquesta ocasió i aprofitant la ocasió de l’estrena aquest divendres 28 de la peli “Los Japón”, entrevistarem a Dani Rovira i a la resta de l’equip que han fet possible aquesta divertida comèdia, que portarà a Paco, el personatge que interpreta Dani, a ser el nou Emperador del Japó. També tindràs la oportunitat de xerrar amb el Jonathan López- Vera, qui ens explicarà qui van ser els primers europeus en arribar al Japó, o Cipango com l’anomenàvem llavors, com també aprendràs qui va ser Yasuke, el primer Samurai de Moçambic. Per acabar, Marcelo Japón, descendent directe dels primers japonesos en arribar a la península al segle XVII, ens explicarà els orígens del seu cognom i com, a Catalunya, segueix aquesta estirp Hispano-Japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

 • Made In Japan amb Ramon Soler- Padró i Clara Bassols

  Made In Japan 13/12/2018

  Made In Japan 13/12/2018

  En aquesta edició del Made in Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols començarem per descobrir la revolució tecnològica que genera Nissan no només en conducció intel·ligent, també en energia renovable. Aprendràs un munt de coses sobre els samurai, i coneixeràs també els valors que han arribat fins als nostres dies. També gaudiràs d’un “bany de bosc”, sí has sentit bé, Shinrin Yoku en Japonès, la darrera tendència en relaxació i salut. Al final del programa el Jorge Lasheras ens explicarà com funcionen les relacions empresarials al Japó i molt especialment amb empreses de casa nostra.