Temas

Salvador Macip

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Estem a punt per passar a la fase 3? I per rebre turistes?

Tot i que fa mig any que conviu amb nosaltres, el cert és que el coronavirus segueix sent molt nou i cada setmana que passa resolem incògnites, però ens en sorgeixen de noves. Per posar-hi una mica de llum, hem convidat el Salvador Macip, metge, genetista i professor dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC.

Entrevista en Radioestadio

Salvador Macip: "Si todo va bien, quizás a final de año tendremos alguna vacuna"

El científico Salvador Macip nos atiende en Radioestadio para hablarnos de 'Alicia y el coronavirus', un cuento dirigido a los niños para que entiedan el por qué de esta crisis, ya que son los que más han estado sufriendo en casa. Macip nos explica qué es el coronavirus, por qué es tan peligroso y cuánto tendremos que esperar para tener una vacuna o un tratamiento para combatirlo.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'11-S: l'atemptat que va canviar el món

Aquesta tarda ha vingut a berenar a La Brúixola un català que ara viu a Londres, però que durant molt de temps va viure a Nova York. Durant la seva estada a la ciutat dels gratacels, va haver de viure els atemptats de l'11-S. Uns fets que van canviar per complet la vida a la ciutat i també a la resta del món. Ell és Salvador Macip i ara relata aquells dies de caos en un llibre amb realitat ficcionada. Es titula 'Els finals no arriben mai de sobte' (Enciclopèdia).

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/04/2019

Aquest dimarts hem anat fins a Londres, on ens hi ha esperat en Salvador Macip. Ell és un català que durant uns anys va viure a Nova York i que ara relata el moment que va viure durant els atemptats de l'11-S en un llibre que ens ha presentat. A més, hem parlat de la nova pel·lícula de factura espanyola que es presenta a Netflix. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, que aquest proper Sant Jordi tornarà a rebre l'escalf de l'entitat Amics de la Gent Gran amb la campanya 'Roses contra l'oblit'.