Temas

SALA BECKETT

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El fracàs pot acabar unint més que no pas el triomf

Avui hem repartit berenar doble al programa, perquè han vingut la Carme Pla i la Marta Pérez, integrants de la companyia 'T de Teatre', que representen fins el proper 28 de juliol 'Cançó per tornar a casa', a la Sala Beckett de Barcelona. Una història sobre el fracàs de tres dones que un dia van ser actrius i que ara es retroben, però amb nous personatges emmig de la història, com ara un hipnotitzador.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

Una mestra s'enfronta al bullying al final dels seus dies a les aules

Aquest dilluns ha tornat l'Adriana Díaz per parlar-nos de teatre. I en aquest cas hem parlat de l'obra 'Amor mundi', que es representa a la Sala Beckett de Barcelona en el marc del Grec Festival. Ens explica la història de l’Aurèlia, una mestra a punt de jubilar-se i amb una malaltia que l’està deixant cega. Ella, ha estat expulsada de l’escola on treballa per culpa de la reacció violenta que ha tingut amb una alumna.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

‘Ocells’ i ‘El temps que estiguem junts’, les recomanacions de teatre d’en Jordi Folck

A ‘La Ciutat’, amb Mònica Günther, comencem setmana parlant de teatre i en majúscules perquè en Jordi Folck arriba encantat amb les dues obres que ha vist. Ens parla de l’obra ‘Ocells’ a la sala Beckett i ‘El Temps que estiguem junts’ al Teatre Lliure. Una obra que es representa per segon cop i que ja té totes les entrades exhaurides. Al nostre crític de teatre se li acaben els adjectius positius per a aquestes representacions.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

La democràcia i el populisme, a vista d'ocell

L'Adriana Díaz ens ha portat a la Sala Beckett de Barcelona, on la companyia La Calòrica fa una sàtira política per parlar de l'auge del populisme neoliberal arreu del món. L'obra 'Els ocells' és un cabaret polític on s'hi mostren temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

El món vist des de l'última fila de la classe

L'Adriana Díaz ens porta com cada dilluns al teatre, en aquest cas a la Sala Beckett del barri del Poblenou de Barcelona. Allà es representa 'El chico de la última fila' (Juan Mayorga). Un professor de literatura d'un institut connecta amb l'alumne prodigi. Ambdós inicien una relació de fascinació, erotisme i expectatives irrefrenables.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

Pocahontas no és com ens la va explicar Disney

L'Adriana Díaz ha vingut un dilluns més al programa per portar-nos històries del teatre. En aquest cas hem anat fins la Sala Beckett, al barri del Poblenou de Barcelona, on aquests dies es representa una versió de la història de Pocahontas. Una visió que difereix molt de la que fa un temps ens va plasmar Disney en dibuixos animats.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les dues obres que han deixat al·lucinat a Jordi Folck

El crític teatral de La Ciutat, Jord Folck, ens parla avui de dues obres que l’han sorprès molt positivament: “Federico García”, al Teatre Romea i “El Chico de la última fila” a la Sala Beckett.