Temas

Rosell

Conesa pide la reapertura los centros de salud y consultorios cerrados para agilizar la atención y el proceso de vacunación

El Secretario General del PSRM, Diego Conesa, urge al Gobierno Regional a que cumpla ahora más que nunca la Ley del Rosell al 100% ante la punta de casos de Covid

El Secretario General del PSOE en Cartagena, Manuel Torres, criticaba la falta de concreción del presupuesto municipal de 2021 porque no refleja ayudas específicas a hosteleros y comerciantes ni redirige los gastos hacia la lucha contra la pandemia.

Con Carmina Fernández y Paco Rivas

Entrevista Vicesecretaria General PSOE Cartagena y diputada regional, Carmina Fernández - MÁS DE UNO CARTAGENA 28/05/20

Carmina Fernández critica la gestión por parte de Ayuntamiento y Comunidad del Mar Menor, denuncia el retraso de la ZAL por culpa del Gobierno Regional, su política ambiental ante la posibilidad de urbanizar Calblanque, así como la política sanitaria con la Hemodinámica 24 horas en el aire y un hospital Rosell que sigue sin estar al 100%.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/02/2020

Avui hem preguntat a les persones que ens escolten quin ha estat el millor i el pitjor president del Barça, ara que tenim al damunt el 'Bartugate'. Ha vingut a berenar en Toti Soler, que ens ha presentat les darreres melodies que ha tocat amb la seva guitarra clàssica. I en Lluís Soler ens ha obert l'agenda per tal que hi apuntem els concerts que estan per venir. Tot plegat ho hem completat amb l'actualitat d'aquest 19 de febrer, que ens deixa a les portes del Dia Mundial De La Justícia Social.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/22/2019

Avui ha vingut a berenar al programa la cantautora Marina Rosell, que ens ha portat el seu nou disc 'Canta Moustaki y Canciones De La Resistencia'. Aquest 21 de novembre és el Dia Mundial de la Televisió i l'hem celebrat amb l'audiència i amb la Mònica Günther, que ens ha parlat de programes de cuina a la petita pantalla. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia i hem comentat algunes de les dades destacades d'aquest dijous amb els diputats i les diputades del Parlament en temps de debat.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Marina Rosell presenta cançons per mitigar la tristesa i demana recuperar la paraula

Avui ha vingut a berenar al programa la Marina Rosell, una de les grans veus de la música catalana, que no s'explicaria sense ella. Ara, des de Catalunya i en castellà canta a l'esperança. Recupera algunes de les cançons que més s’estima i les converteix en un clam pel diàleg i la fraternitat. Canta a Moustaki i amb Paco Ibáñez.