Temas

relacion sentimental

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/11/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el periodista i escriptor Jordi Solé, guanyador de l'última edició del premi Prudenci Bertrana amb la novel·la 'L'any que vaig estimar Ava Gardner' (Columna). Seguim amb la Núria Cusiné, coach de relacions sentimentals que avui ens dona tips sobre quins són els factors que hem de tenir en compte quan buquem parella de forma conscient i novetats i propostes literàries que ens porta l'escriptora i blogger Marta Planes.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

En què ens hem de fixar si volem elegir una parella de forma conscient?

A La Ciutat Lleida parlem amb la Núria Cusiné, coach i mentora de relacions sentimentals i creadora del Método Cupido, a través del qual ajuda a persones solteres a tenir èxit amb les seves relacions. Avui parlem d'aquells factors que és important tenir en compte a l'hora d'elegir una parella de forma conscient: valors i metes en comú, projectes de vida, compatibilitat de caràcter o despertar desig són alguns dels factors que ens comenta la Núria Cusiné.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Els errors que cal evitar quan es vol iniciar una relació sentimental exitosa

A La Ciutat Lleida parlem amb la Núria Cusiné, coach i mentora de relacions sentimentals i creadora del Método Cupido, a través del qual ajuda a persones solteres a tenir èxit amb les seves relacions. Avui enumera alguns dels errors que es poden cometre a l'hora d'iniciar una relació de parella.

LA CIUTAT LLEID, AMB NÚRIA MORA

Com afecten els mites de l'amor romàntic quan volem buscar parella?

A La Ciutat Lleida parlem de relacions sentimentals amb la Núria Cusiné, coach i mentora de relacions sentimentals i creadora del Mètode Cupido, a través del qual ajuda a persones solteres a tenir èxit amb les seves relacions. Avui ens parla sobre alguns dels mites de l'amor romàntic i la manera com poden afectar a les persones que volen trobar parella.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/09/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Meritxell Sòria, responsable de comunicació de l'IRB Lleida i Maria Ruiz, investigadora i coordinadora del Biobanc, que ens parlen de les activitats i tallers de divulgació científica que s'organitzen en el marc de la Nit Europea de la Recerca. Seguim amb coach i mentora de relacions sentimentals Núria Cusiné que ens parla sobre com tenir èxit en les nostres relacions i l'escriptora i blogger Marta Planes ens porta diverses novetats literàries.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Mètode Cupido: Com tenir èxit en les nostres relacions sentimentals?

Aquesta temporada a La Ciutat Lleida obrim una nova secció per parlar de relacions sentimentals. Ens acompanyarà la Núria Cusiné, ella és coach i mentora de relacions setnimentals i a través de diverses formacions i de la pròpia experiència està desenvolupant el Mètode Cupido, mitjançant el qual ajuda a persones solteres a tenir èxit amb les seves relacions. Avui coneixem la Núría i fem una presentació d'alguns dels temes que, quinzenalment, anirem comentant a La Ciutat.