Temas

polítics

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra ho certifica: el procés s'ha fotut una fava

Aquesta setmana s'ha certificat que el procés ja no va enlloc. Principalment perquè les dues forces impulsores de tot plegat, han partit peres. Era la crònica d'un divorci anunciat que ens ha acabat portant a la convocatòria d'unes noves eleccions per part de Quim Torra. Ell és l'home que s'emporta totes les faves que ha clavat aquest divendres en David Cervelló.

LES FAVES DEL DIVENDRES

'Les faves' imagina com seria l'Espanya de VOX: el NODO podria tornar

Aquesta setmana en David Cervelló ha repartit les seves tres faves així: la primera ha caigut a VOX i al seu intent de fer retrocedir Espanya en matèria de drets socials. La segona fava li ha caigut a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, que ens han portat a noves eleccions per anunciar-nos un pacte al dia següent. I la tercera fava se l'emporta Ada Colau per no posar solució al calvari dels vianants a Barcelona que han de conviure amb manters, acampats i tota mena de gent que viu al carrer.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Els reporters del procés potser necessitaran l'ajuda dels 'Guardian Angels'

El David Cervelló ha vingut un divendres més a servir-nos les faves tendres. Cada divendres dissecciona l'actualitat i ens l'ofereix des d'un punt de vista crític i amb molt d'humor. Aquesta setmana les ha repartit als manifestants independentistes que han agredit la reportera de Telecinco Laila Jiménez, també els polítics que no es posen d'acord de cara a la campanya electoral i, per acabar, fava per al contradictori (i peculiar) líder del PP de Barcelona Josep Bou.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: La crisi climàtica i l'escalfor d'Ada Colau

La Laura Estrada arriba per segona setmana consecutiva al programa amb la seva secció de muntatges de so. Ella, amb el què li sobra de les rodes de premsa que segueix durant la setmana, encara en treu bon suc. I munta uns discursos que aconsegueixen tenir cert sentit. Aquesta setmana escoltem als joves que clamen contra la crisi climàtica i que ens descriuen l'escalfor que té dins l'alcaldessa de Barcelona. També apareix Pedro Sánchez, segons Estrada... tótem del turisme!

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: Destruir la democràcia

Aquest dilluns hem estrenat una nova secció al programa. Ens la servirà cada dilluns la Laura Estrada, la darrera incorporació de la nostra redacció. A ella l'hem convertit en 'La muntatgista de La Brúixola' i ens portarà els seus muntatges de so i el seu particular discurs sobre l'actualitat.