Temas

poemes

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

L'arbre de l'alliberamet, l'homenatge musical de David Pradas a Maria-Mercè Marçal

El músic i compositor de Castellserà, David Pradas ha presentat aquesta primavera el seu nou treball discogràfic, 'L'arbre de l'alliberament', cinc temes en què recupera la figura de la poetessa Maria-Mercè Marçal a través de l'adaptació de cinc dels seus poemes. A La Ciutat Lleida en parlem amb David Pradas, que també ens avança que treballa en musicar poemes de Guillem Vidalot.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Luis Pardo pot controlar la nostra ment

Avui hem berenat amb Luis Pardo, mentalista català que ens presenta el seu llibre 'Poemas prohibidos', on barreja fotografia i text amb l'erotisme com a teló de fons. Ens ha parlat del poder de la ment i també de com aconsegueix ell controlar la dels altres per poder, entre altres, fer teràpia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Toni Subirana posa música als poemes de Nadal

Aquest cantant català feia 10 anys que no enregistrava un disc d'estudi i ara s'aventura a musicar els grans poemes de Nadal dels autors catalans més importants. Salvat-Papasseit o Guimerà són només alguns dels noms que apareixen en aquest treball que també compta amb un tema propi.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/12/2018

Avui hem glossat la figura de Joan Manuel Serrat i hem repassat, amb les notes de veu de l'audiència, algunes de les cançons més destacades del cantautor català. A més, hem entrevistat el cantant Toni Subirana, que ens porta un disc de poemes de Nadal cantats. I també hem parlat del nou servei de veu d'Amazon. Alexa ja sintonitza Onda Cero Catalunya. Ens ho ha explicat en Carles Lamelo.