Temas

Pepe Solla

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (14-06-2019)

Comezamos o programa repasamos a actualidade máis turística e facendo unha viaxe express ata o Arde Lucus de Lugo. No tempo da entrevista convidamos a Patricia Santos para coñecer o seu proxecto "North West of Spain" desde Vilagarcía de Arousa para o mundo. Volvemos conceder protagonismo ao rural coa fotoxornalista Alba Sotelo que nos leva ata o Concello de Melón. Rematamos o programa co cociñeiro Pepe Solla para organizar as nosas axendas e non perdernos unha nova edición do festival Portamérica en Caldas de Reis.

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (17-02-2017)

Esta semana temos como guía a un cociñeiro galego do mundo que acaba de inaugurar novo restaurante en Valencia: Pepe Solla é o viaxeiro convidado da entrevista. Repasamos a actualidade e facemos unha pequena viaxe polo Ourense de Carlos Casares. Poñemos en valor o traballo das axencias de viaxe coñecendo o "Club de Viajeros" de Viajes Rascado con Sara Redondo e sentámonos en torno a un bo cocido con Alberto Ribas desde a organización do #CocidoDay

Onda Cero Pontevedra

Pontevedra en la Onda (26-12-2016)

Comeza a última semana do ano cos ecos do pleno extraordinario do venres: o portavoz parlamentario de EN MAREA, Luís Villares, visita Pontevedra. Seguimos dando voz a REDEAXUDA e cumprindo o noso reto musical de decembro escoitando hoxe á banda GOLD&COLT. No tempo da entrevista compartimos con vostedes a última entrega de radio lectora en Cronopios con PEPE SOLLA. Facemos balance dun ano de PUNTAZO en Pontevedra e, como cada luns, poñemos ritmo ao inicio da semana coa nosa sección "Cántamo... en galego!"

"Cuando lo ancestral se hace eterno", primer libro de Pepe Solla

"En 55 años hubo mareas pero el agua también desgasta bonito"

Pepe Solla celebra 55 años de vida de su restaurante con un homenaje a sus padres y a todos los proveedores que hacen posible su trabajo. Con Onda Cero en Cronopios Pontevedra hemos recorrido Galicia poniendo nombres y apellidos a los hombres y mujeres que hacen de esta comunidad una "gran despensa". Dice Pepe que la figura del cocinero es la de un mero intermediario entre proveedores y comensales y que la clave del éxito es sólo una: "keep on rocking"

Pepe Solla, Javier Olleros y Yayo Daporta suman tres Estrellas Michelín y cinco Soles Repsol

Cocineros con estrella que se van de festival

Los festivales de música inundan el país! no hay ciudad o pueblo que se precie en España que no tenga su festival este verano, pero no todos pueden presumir de contar con cocineros estrella michelín preparando platos para los festivaleros. Pepe Solla ha ideado un "showrocking" para el Festival Portamérica de Nigrán (Pontevedra - Galicia) al que se han sumado un total de 20 cocineros.