Temas

paco y lola

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (13-12-2019)

A viaxe desta tarde comeza coa actualidade da semana e cunha primeira recomendación que nos leva ata La Vera para poñer en valor o seu pementón con DOP. A galega viaxeira convidada á nosa entrevista é Laura Rodríguez, directora de Hércules Ediciones. Ademais, buscamos os mellores temas con Galicia como protagonista na revista "Traveler" coa súa editora xefa, María Fernández. Completamos o programa brindando cun bo viño Rías Baixas: "Paco & Lola"

Onda Cero Pontevedra

Pontevedra en la Onda (23-07-2018)

Abrimos o programa coa actualidade do luns e escoitando o que A RÚA RESPONDE. Subímonos a un barco convidados polas adegas Paco&Lola para desfrutar dun novo concerto dentro do ciclo "Son y Sal". Percorremos as praias das Rías Baixas buscando a predicción metereolóxica e, ademais, como cada luns, abrimos espazo de motor con Abel Millán e buscamos ritmo coa nosa sección musical "Cántamo... en galego!".

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (26-12-2017)

Última viaxe do ano que nos leva de cuchipanda cos nosos amigos de POLO CORREO DO VENTO e de ruta polo mundo seguindo a un viño de lunares: o Rías Baixas "Paco y Lola", visítanos o presidente da cooperativa, Carlos Carrión. Repasamos a actualidade viaxeira da semana e sentámonos á mesa cunhas boas ameixas de Carril

Onda Cero Pontevedra

Pontevedra en la Onda (24-07-2017)

A actualidade do día, as opinións da rúa e os eventos do Casino La Toja centran a atención da primeira parte do programa. A música do ciclo Son & Sal (www.pacolola.com) e as novidades da editorial pontevedresa Kalandraka son as protagonistas do segundo tramo antes de abrir o habitual espazo de motor dos luns e unha nova edición de "Cántamo... en galego!"

Onda Cero Galicia

Gente Viajera de Galicia (23-12-2016)

Último programa do ano que nos leva de viaxe ata Moscú en moto para volver a Galicia e degustar o mellor albariño no Salnés e os mellores queixos en Cuntis. Produtos 100% galegos que exercen de embaixadores polo mundo.

Con Pepe Cadavedo.

Gastronomía en la onda.26/04/2016

Hoy hemos hablado con Manuel Fariña, de Bodegas Fariña y nos han visitado en nuestro estudio Luis Perozo del restaurante La Casineta y Carlos Carrión Álvarez de la bodega Paco y Lola.