Temas

Pablo Hasel - Últimas noticias de Pablo Hasel

Últimas noticias de Pablo Hasel

Últimas noticias de Pablo Hasel

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, avança el calendari de vacunació i Salut ja parla del mes de juliol per començar a vacunar els menors de 40 anys. Tres mesos després de l'empresonament de Pablo Hasel, els partits sobiranistes demanaran al Congrés que derogui les injúries a la Corona i l’enaltiment del terrorisme. Entrevista amb l'artista Lo Pau de Ponts que presenta l'avançament del seu primer disc, "Sigues Tu", una cançó que ha comptat amb la col·laboració del youtuber Miquel Montoro. Nous programes a la televisió i a les plataformes i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 13/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'escriptora Bárbara Montes, que presenta el seu llibre 'Julia está bien'. En actualitat parlem del cost dels aldarulls per l'empresonament de Pablo Hasel a Barcelona, que s'han conegut gràcies al grup municipal de Ciutadans. També parlem amb la Taula del Tercer Sector sobre les dificultats de les persones en situació irregular en temps de crisi. I amb en Lluís Soler fem un repàs a les novetats musicals.

Piel de policía con Carlos Quílez

Errores judiciales que dieron con la persona equivocada en prisión

Esta semana ha trascendido que la joven italiana detenida como presunta autora del incendio a una furgoneta de la guardia urbana de Barcelona durante los disturbios por el encarcelamiento del rapero Hasel, ha quedado libre porque los Mossos se han confundido de persona. Repasamos con Carlos Quílez en Piel de policía de Por fin no es lunes este y otros errores judiciales que acabaron con la persona equivocada en prisión.