Temas

ostelea

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 19/10/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Analitzem les conseqüències dels aldarulls en protesta per la sentència del procés en el sector turístic amb la Dra. Raquel Santos, investigadora d'Ostelea. Visitem Soldeu amb Jordi París, director de l'hotel Piolets Park, marxem de cap de setmana a Viena amb Blanka Trauttmansdorff, parlem de la cuina tailandesa amb el xef del restaurant Koh-ndal i recorrem els boscos del País Basc i Navarra amb el periodista i escriptor Ibon Martín, autor del llibre 'La danza de los tulipanes'.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Les claus del tancament de Thomas Cook

Ha estat la notícia de la setmana en el sector turístic. La fallida de Thomas Cook afecta directament Espanya; sobre tot a destinacions com la Costa Brava, Balears, Canàries o la Costa Daurada. Per entendre aquesta incidència, entrevistem el professor d'Ostelea José Antonio Mansilla.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 28/09/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Després del tancament de Thoma Cook, entrevistem el professor d'Ostelea José Antonio Mansilla per entendre les claus d'aquesta fallida. Viatgem a Croàcia amb Croatia Airlines. Fem oleoturisme de la mà de l'empresa Identitat d'Horta de Sant Joan, recorrem la Dordonya (França), entrevistem dues de les cinc viatgeres que pujaran al volcà més alt del món per visibilitzar el càncer de mama i ens prenem un refrigeri a La Barra, el nou restaurant de l'hotel W.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 16/02/2019

En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo viatjarem a Costa Rica, analitzarem l'impacte econòmic del Mobile World Congress amb el professor José Antonio Mansilla, d'Ostelea; anirem a esquiar a Andorra amb José Marticella, director general de Vallnord i parlarem de la nova tendència gastronòmica del vermut amb Rita Cespedosa, de la mítica bodega Monumental de Barcelona. A més, Víctor Herranz ens porta a Floripa, al sud del Brasil.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 23/06/2018

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo no parlarem de la revetlla de Sant Joan, el que farem serà descobrir un tipus de turisme molt particular, amb un punt macabre: les rutes de cementiris recorrent alguns dels mausoleus més curiosos del planeta i veient com atrauen milers de turistes cada any. A l’espai de gastronomia Paisatges amb sabor parlarem de la cuina italiana convidant al xef del restaurant-botiga Luzio Illuzione perquè ens ensenyi a identificar les millors receptes del país de la bota. A més, tindrem temps de debatre sobre el turisme i els seus excessos. Ens preguntem com gestionar-lo de manera sostenible amb l’autor del llibre Exceso de equipaje. La part de turisme actiu la dedicarem avui al Windsurf perquè aquesta setmana comença a Blanes el campionat del món de la modalitat Raceboard.