Temas

orfeó lleidatà

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La cultura portuguesa torna a les terres de Lleida de la mà de l'Interfado

Des d'aquest dijous i fins al 29 d'octubre les comarques de Lleida acolliran la cultura portuguesa de la mà de l'11a edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya, l'Interfado, organitzat per la Fundació Orfeó Lleidatà. A La Ciutat Lleida en parlem amb la seva directora artística, Carolina Blàvia, que ens explica els concerts que hi ha previstos a Lleida i a la Seu d'Urgell, i les activitats paral·leles que acull el certamen durant aquests dies.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/03/2022

Programa completo de La Ciudad Lleida , con Núria Mora . Entrevista con Pau San Martín, técnico programador del Espai Orfeó que nos habla de toda la programación prevista para esta primavera , en los diferentes espacios. Hablamos con Santiago López , presidente de ANDAS, Asociación Nacional de Alimentos Solidarios, que reclama que el IVA de los alimentos solidarios se reinvierta en más donaciones de alimentos . La actualidad del mundo audiovisual con Miki de Santiago .

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

L'Espai Orfeó de Lleida estrena la temporada de primavera

A La Ciutat Lleida parlem amb Pau San Martin de la nova programació de primavera que ha presentat l'Espai Orfeó, amb actuacions durant les properes setmanes de Joan Colomo, Carles Benavent acompanyat del pianista Roger Mas, Joana Serrat i Paula Grande. En el marc de l'Espai Jazz també actuaran Casares Brothers Organ Trio & Abel Boquera i Guillem García, a més de totes les propostes de Km0 de la Casa de la Música de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens mirem l'agenda del cap de setmana amb moltes propostes, començant per la Fira agrària de Sant Miquel, passant la Fira del préssec d'Alfarràs o el Montgai Màgic, a més d'altres esdeveniments, Amb en Pau Sant Martin, tècnic de programació de l'Orfeó Lleidatà comentem tota l'activitat cultural que han programat per aquesta tardor. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla i ens permet escoltar una psicofonia i l'actualitat de la setmana des de la perspectiva de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Les claus del pla de la Paeria per situar l'any 2030 Lleida com un referent de tecnologia al servei de l'agroalimentació i l'economia verda. Entrevista amb Xavier Quinquillà, director general de la Fundació Orfeó Lleidatà, que ens parla dels tallers de musicoteràpia que ofereixen per als professionals de l'àmbit hospitalari. Novetats en sèries, programes i cinema amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

L'EFECTE TERAPÈUTIC DE LA MÚSICA

Tallers de musicoteràpia de l'Orfeó Lleidatà per als professionals de l'àmbit sanitari

L'Orfeó Lleidatà oferirà aquest dissabte dos tallers de musicoteràpia adreçats a professionals de l'àmbit sanitari, i també les seves famílies, que han estat lluitant en primera línia contra la covid-19 i que ha tingut un desgast "de primer ordre", segons ha explicat a La Ciutat Lleida, el director general de la Fundació Orfeó Lleidatà, Xavier Quinquillà.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Pau San Martín, que ens parla de la inclusió de Lleida a la Xarxa de les Cases de Música de Catalunya i la programació de l'Orfeó Lleidatà per a les properes setmanes. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda del dia.

Dimecres

La Ciutat Lleida 09/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Compartim les consultes dels oients amb el naturòpata Albert Rami. Parlem de la programació de la temporada de tardor a l'Orfeó Lleidatà amb el director general de la Fundació, Òscar Enrech. I amb en Joan Ramon González recollim què ha passat al llarg de la història els dies 1 d'Octubre.

Dimecres

La Ciutat Lleida 25/09/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai de consultes amb el naturòpata Albert Rami. Parlem amb Emília Rovira que dissabte actua a l'Espai Acústics de l'Orfeó Lleidatà i coneixem el Turó de Gardeny de la mà de Joan Ramon González.