Temas

Onda Cero Vilanova

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

Más de Uno Vilanova 09/05/18

La Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú presenta el cartell i el programa de la setena edició. Es redueix l'espai per als expositors, es potencien els maridatges amb restaurants de la zona i es continua apostant pels tastos en vaixell com a tret diferencial de la Fira.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 04/08/2017

Avui a la Ciutat tanquem la temporada amb una tertúlia especial de Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 03/08/2017

Avui a la Ciutat repassem l'actualitat del Garraf i el Penedès, entrevistem un dels protagonistes de la Festa Major de Vilanova, en Leslie dels Sírex i us expliquem tot el que ens porta La Daurada aquest estiu.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 02/08/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, parlem de la sanitat a la comarca amb la secció de gent gran de la UGT, us expliquem els detalls de la Festa Major de la Geltrú i us convidem a visitar el Museu del Ferrocarril.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 01/08/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, entrevistem la pianista vilanovina Laura Farré, fem la ruta de la Festa Major i cuinem gall amb gambes.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 31/07/17

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, parlem amb la Federació d'Associacions de Veïns de Vilanova i la Geltrú i en Xavier Orriols ens parla dels orígens de la Festa Major.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 28/07/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, parlem amb la Daurada Beach Club, us expliquem què prepara el Grup de Dansa per la Festa Major de Vilanova i la Geltrú i repassem alguns dels llibres de'n Pere Tàpies.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 26/07/2017

Avui a la Ciutat repassem l'actualitat del Garraf i el Penedès, parlem de la contaminació que pateixen els veïns de Les Llunes de Vilanova i entrevistem l'Associació Naturista de la Platja de l'Aiguadolç.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 25/07/2017

Avui a la Ciutat repassem l'actualitat del Garraf i el Penedès, parlem amb la plataforma "No vull pagar C-32", visitem les esglésies de Vilanova i la Geltrú i parlem de cuina estiuenca.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 24/07/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies locals, parlem de les afectacions dels festivals d'estiu als veïns del barri de Mar i repassem la carta fundacional de Vilanova amb en Xavier Orriols.