Temas

okonomiyaki

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com nos presenta el CASUTERA! Sabes ya lo que es?

Raul Carda nos presenta una receta espanyola que triunfó hace siglos en Japón, el bizcocho, solo que allí lo llaman CASUTERA. No te pierdas esta y muchas más curiosidades sobre gastronomía nipona que nos presentan nuestros amigos de Japonshop.com

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens proposa un menú deliciós per endur-nos a la feina, pel dia que no ens hagi donat temps a cuinar a casa o no vulguem baixar a cap restaurant, i a més amb productes 100% japonesos. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens presenta les seves recomanacions per a sobreviure a un dia de platja o piscina, estar ben hidratats i alimentats! Però, quins productes haurà escollit dels que Japonshop.com porta directament des del Japó? No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens porta nous sabors, com un refresc amb sabor a caramel de nata i maduixa, uns dolços de tomàquet i cirera, uns fideus udon amb muchi i per acabar un snak de Dorameon. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Okonomiyaki, la recepta nipona cosina del trinxat de la Cerdanya

Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant El Nippon a l’Hospitalet de Llobregat, ens revela alguns secrets de la elaboració d’aquesta recepta típica d’Osaka, l’Okonomiyaki. Si t’agrada el trinxat de la Cerdanya no pots passar per alt aquesta recepta japonesa. Sigues el primer en assaborir-lo radiofònicament!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – El Japó sísmic, un llibre sobre les paraules impossibles, la guia del ninja i un chef nipó estrella a l’Hospitalet.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A la secció d’actualitat viureu la realitat dels terratrèmols al Japó i com es prepara la població per a cada sacsejada. Hanakotoba, o el llenguatge de les flors és el llibre que desvetlla un munt d’expressions nipones que no tenen traducció a la nostra llengua. El seu autor, l’Àlex Pler ens desvetlla les seves preferides i el procés de creació d’aquest diccionari tant atípic i poètic. Al Sabors de Japó, el Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant EL NIPPON a l’Hospitalet de Llobregat, ens ensenyarà la recepta del Okonomiyaki, a més dels seus suggeriments més clàssics que no podeu deixar passar. Per acabar, voleu aprendre les tècniques dels ninja? El Victor Bayod ens desvetlla algunes de les claus des del Bujinkan Okami Bushi Dojo. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!