Temas

oïents

HABLA, PUEBLO, HABLA

Diari d'una crisi: la companyia de la ràdio

Cada dia que duri aquesta crisi del coronavirus Covid-19 volem escoltar a #LaBrúixola les persones que ens escolten i que, potser moltes d'elles, no tenen a qui explicar-li els seus problemes o neguits. Per això, mantenim actiu el 676.76.09.08 perquè ens enviïn les notes de Whatsapp que desitgin. I avui ens hem adonat de la importància d'aquest mitjà que fem entre tots. L'audiència, també.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

David Cervelló promet grans 'Nits De Ràdio' amb la complicitat de l'audiència

El comunicador, humorista i artista David Cervelló assumeix des d'aquesta setmana la direcció de 'Nits De Ràdio' a Onda Cero Catalunya. Acompanyarà les persones que o bé treballen de matinada o bé pateixen insomni entre dos quarts de 2 i les 3 de la matinada. Ho farà amb una mirada curiosa a l'actualitat però sense perdre de vista el fet d'oferir seccions interessants a l'audiència. Amb un gran equip de col·laboradors, Nits De Ràdio emprèn una nova etapa i Cervelló s'acompanyarà de David Morales.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 13/02/2020

Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio amb la nostra audiència, que ens ha explicat allò que més els agrada i també el què els agradaria fer en aquesta ràdio. Hem berenat amb Ana Merino, escriptora i darrera guayadora del Premio Nadal 2020 i hem fet tertúlia política amb representants dels diferents partits catalans. Amb la Georgina Boixereu hem glossat la figura de Javier Bardem, primer actor espanyol en guanyar un Oscar.

HABLA, PUEBLO, HABLA

L'audiència ha decidit ressuscitar...

Avui, que han ressuscitat els franquistes amb el segon enterro de Franco, hem preguntat a l'audiència quin personatge de la història traurien de la tomba i tornarien a la vida. I la veritat és que ens ha quedat un grup de zombies força interessant.