Temas

Ocupació

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels efectes de l'onada de la calor a les comarques de Lleida i l'augment del risc d'incendi. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Entrevista amb el regidor d'Ocupació a la Paeria i president de l'IMO David Melé i repassem les estrenes als cinemes i a les plataformes.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les sorpreses de l'IMO: ocupació, formacions i punt de motivació

El regidor d'Ocupació a la Paeria i president de l'IMO, David Melé, porta un any i escaig al capdavant de l'Institut Municipal d'Ocupació de Lleida. Al programa La Ciutat Lleida fa balanç d'aquest any i explica què és el que més l'ha sorprès d'un dels organismes més desconeguts però que té un ventall molt ampli de programes i formacions.

Entrevista a La Ciutat

Lluita contra l'atur juvenil

El programa Start Noves Oportunitats, del servei d'Ocupació de Catalunya, afavoreix la contractació laboral de joves entre 16 i 24 anys i col·labora amb empreses del Camp de Tarragona, que estan a favor de les segones oportunitats i lluiten en contra de l’estigmatització.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

FormaOcupa, el saló de formació i ocupació que no entén d'edats

El 5 i el 6 de maig es celebra a Lleida la primera edició del Saló FormaOcupa, hereu de la Fira de Formació i Treball que ara es reformula en una edició totalment digital i que per primera vegada s''obre a persones que necessiten orientació i formació laboral de qualsevol edat. En parlem amb Oriol Oró, director de Fira de Lleida.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Joan Manel Gallego: "a Vilanova esperem una previsió d'ocupació del 90%"

Avui volem conèixer quines són les previsions d’ocupació a Vilanova i la Geltrú de cara a aquests mesos de juliol i agost, el pic de l'estiu, també els productes que ofereixen als turistes i ho fem parlant amb Joan Manel Gallego, gerent de l’estació nàutica i coordinador de Vilanova turisme.