Temas

Norwegian

SETMANA TURISME

Torna el turisme de creuers

A la setmana del Turisme, a Onda Cero Catalunya, volem contribuir a la reactivació d'aquest sector, que és clau per a la nostra economia. En el cas de Catalunya, el port de Barcelona és un dels més importants del món en matèria de creuers i en pocs dies recuperarà la seva activitat.

En parlem amb Sonia López Corrales, directora principal de desenvolupament comercial de Norwegian Cruise Line per a Espanya i Portugal.

LA BRÚJULA

La Brújula de la Economía: IAG valora lanzar una OPA por Norwegian

Belén Carreño, Luis Vicente Muñoz y Pablo R. Suanzes comentan la noticia que afirma que IAG, propietaria de Iberia, Vueling y British Airways, está estudiando lanzar una opa por el 100% de Norwegian, tras comprar el 4,6% de la aerolínea. Además tiempo de emprendedores con David Robles.

una inversión que califica de "atractiva"

IAG compra el 4,6% de la aerolínea Norwegian y abre la puerta a lanzar una OPA sobre el 100%

IAG, el 'holding' que agrupa a Iberia, British Airways, Vueling, Aer Lingus, ha adquirido una participación del 4,6% del capital de Norwegian, una inversión que califica de "atractiva" aunque "minoritaria", según ha comunicado a laComisión Nacional del Mercado de Valores (CNMV), pero con la que abre la puerta a la posibilidad de lanzar una OPA por el 100% de la aerolínea.