Temas

NHL

ESPORTS AMERICANS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Últims moviments a l'esport americà al Radioestadio Catalunya

Nacho Cervera, una de les cares d' “El Capologist”, ens acosta al Radioestadio Catalunya el que ens han deixat els esports americans, amb l'anell dels Colorado Avalanche a l'NHL, Kevin Durant protagonista a l'NBA i el camí d'Àlex Palou a la Indy Car.

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Playoffs en la NBA y la NHL

Amb el Nacho Cervera repassem els playoffs a l'NBA i parlem darrera cursa Alex Palou a l'IndyCar.

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Habrá temporada en la MLB!

Amb el Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, repassem l' actualitat de la MLB, la NBA, la NHL, la NFL i del bàsquet universitari.

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Palou inicia la defensa del título en la Indy

Amb el Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, entre d' altres temes, repassem l' actualitat de la NBA, NHL i NFL i l' inici d' una nova temporada a la Indy Car

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

La mayor paliza de la historia de la NBA

Amb el Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, comentem la victòria per 73 punts de diferència de Memphis davant Oklahoma City, 152-79 ; analitzem la dotzena jornada de la NFL i les claus de la tretzena i els darrers resultats a la NHL

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Ecuador de temporada regular en la NFL

Amb el Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, analitzem la novena jornada de la NFL i les claus de la desena; els pocs minuts dels jugadors espanyols a la NBA i el primer mes de competició a la NHL.

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

NFL en el Tottenham Hotspur Stadium

Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, analitza la cuarta jornada de la NFL i ens dona les claus de la cinquena; conectem amb Londres on diumenge jugaràn Atlanta Falcons i N.Y.Jets i parlem de la MLB, la NASCAR i la NHL .

EN UN PARTIDO DE LA NHL

Le golpea con un stick a traición y le corta el dedo en dos

Impactante imagen la que se vivió durante el partido entre Pittsburgh y Ottawa en la NHL. Marc Methot, jugador de Ottawa Senators, recibió un fuerte impacto de stick en la mano y al quitarse el guante se dio cuenta de que su dedo había quedado cortado en dos.