Temas

musicals

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/03/2020

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres la Coco Comin. A més, en David Cervelló ha clavat les faves de divendres, que no són tendres. I hem acabat el programa cridant allò de... 'Que no arribi dilluns!'. Amb tot, en Jaume Mas i Roma ens ha portat de viatge per l'espai gràcies a una dona russa. Hem parlat del Dia de la Dona i de càncer.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Coco Comin: 'La Rosario, la Lolita i jo estem preparant el musical sobre Lola Flores'

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres una eminència del món de la dansa. És la catalana Coco Comin, que des que tenia 17 anys que es dedica al món de l'espectacle. Va començar aprenent i formant-se al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Però ja després es va encaminar, sobretot, cap al teatre musical, que és l'especialitat que, quan en parla, fa que li brilli la mirada. Ha coreografiat musicals històrics com Grease. Però ara té el repte més important al davant: trobar la doble de Lola Flores perquè n'està elaborant el musical juntament amb les filles de 'La Faraona'.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Fer un musical a Broadway és el somni daurat de molts artistes

Avui ens han visitat per a berenar dos artistes majúsculs: en Pablo Puyol i l'Estíbaliz Ruiz. Tots dos formen part de l'elenc que aquests dies representa a Barcelona el musical 'A Chorus Line', que produeix el malagueny Antonio Banderas. L'actor confia que des de Broadway s'acabin fixant en aquesta versió que ha fet del musical original (Nova York, 1975) i poder anar a representar-lo a la catedral del musical: a Broadway!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/03/2020

Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Improvisació al poder!

Avui ens ha visitat per a berenar amb nosaltres l'actor Rai Borrell, que ens ha presentat 'Impro Side Story'. Una obra de teatre basada en la improvisació dels actors i de les actrius, que està amenitzada amb música de tots els estils. L'obra es pot veure cada dijous al Teatre Condal de Barcelona en el marc de l'Onyric, la casa dels musicals.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 31/01/2019

Avui hem dedicat el programa als grans musicals de Brodaway, perquè hem tingut a l'estudi una cantant de musicals. Marcela Paoli és protagonista a l'obra 'Viva Broadway', que està a Barcelona. Les persones que ens escolten han explicat el seu musical preferit. Amb la Mònica Günther hem parlat de croissants, perquè s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç aquest dimecres.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

El 2019 ens portarà 'Flashdance'!

L'Adriana Díaz ens explica algunes de les estrenes teatrals que arribaran les properes setmanes, entre les que s'hi troba 'Flashdance, el musical'. Així que anirem preparant els escalfadors i la malla, per anar al Teatre Tívoli a partir del mes de març. Però també ens ha avançat que a la tardor arribarà 'La botiga dels horrors' de la mà de Manu Guix i Àngel Llàcer.