Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Miguel Cáceres

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/06/2019

  Avui hem berenat amb el músic i compositor Alfonso de Vilallonga, que ha composat grans bandes sonores per a pel·lícules espanyoles. És el compositor de capçalera de la també catalana Isabel Coixet. A més hem explicat la història d'una passatgera que va obrir per error la porta d'emergència d'un avió i va provocar un tarrabastall. Hem preguntat l'audiència per aquelles situacions en les que ells i elles també han provocat un enrenou involuntari. En Miguel Cáceres ens ha portat històries de cinema i gent gran i hem entrevistat una psicòloga per saber com cal afrontar els grans examens, com la selectivitat. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Firagran torna a convocar la gent gran activa de Catalunya

  En Miguel Cáceres ha vingut com cada dimarts per explicar-nos les històries de les persones de la tercera edat. Avui ens porta la convocatòria de 'Firagran', un esdeveniment que se celebra anualment a Barcelona i que és únic a Europa. La primera edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya es va inaugurar el 1999, coincidint amb l'any Internacional de la Gent Gran, i continua dempeus a dia d'avui.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/06/2019

  Avui hem berenat amb la periodista Danae Boronat, que s'ha convertit en la primera dona en narrar un partit de futbol de primera divisió. En un dimarts en què és noticia la troballa d'una carta de 1907 que ha arribat ara, al 2019, al seu destí. L'audiència ens ha explicat les cartes personals que més recorden. A més, en Miguel Cáceres ens ha vingut a explicar que la setmana vinent se celebra Firagran a Barcelona. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  A Palamós tenen un jardí únic i fet per la gent gran

  Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres amb la seva secció 'La Gran Brúixola'. Avui ens ha portat fins a Palamós, on el 'Centre de Dia Palamós Gent Gran' ha presentat el projecte 'Una flor, un somriure'. Es tracta d'un jardí que servirà de recurs pedagògic, social i ambiental. Ja l'han visitat més de 500 nens i nenes.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/05/2019

  Avui hem explicat que l'OMS reconeixerà la síndrome del treballador cremat com a malaltia en la seva propera classificació. L'audiència ens ha explicat com allibera les tensions del dia a dia a la feina. I hem berenat amb Sílvia Melero, companya periodista que ha elaborat el manual 'Luto en colores'. En Miguel Cáceres ens ha portat històries de la gent gran a Palamós. I amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/05/2019

  Avui hem dedicat el programa a parlar de 'El camino de Santiago', amb motiu de la visita de la periodista Isabel San Sebastián, que ha berenat amb nosaltres i ens ha presentat el seu llibre 'La Peregrina'. A més, ha vingut en Miguel Cáceres per portar-nos les històries sobre la gent gran de Catalunya. Hem parlat del nou decret sobre els lloguers que ha aprovat el Govern amb els promotors immobiliaris. I hem fet el relat de l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  La gent gran s'endinsa al món del cel·luloide

  Avui en Miguel Cáceres ens ha explicat com serà el certamen cinematogràfic que se celebrarà aquest mes de juny a Barcelona. Es tracta del Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran 'La gran pantalla', que es desenvoluparà als Cinemes Girona del 6 al 9 de juny.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  La gent gran de Barcelona, balla per sevillanes!

  Avui en Miguel Cáceres ens ha portat al barri Vall d'Hebrón de Barcelona per escoltar algunes de les seves veïnes, que participen en un taller de sevillanes que es fa al casal d'aquest indret de la capital catalana. Assagen tot l'any i exposen el seu art a la Feria de Abril.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/05/2019

  Avui hem berenat amb dos pallasos que es posaran sobre les taules del Teatre Poliorama de Barcelona d'aquí a uns dies. Són Práxedes Nieto i Victor Carretero, que represeten l'obra 'Justo a tiempo'. A més, hem rebut a l'estudi en Miguel Cáceres, que ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya. Avui, fixant-nos en un grup de persones de la tercera edat de Barcelona que s'han endinsat en el món del periodisme. Hem anat fins a Port Aventura per conèixer la darrera proposta solidària del parc i hem repassat l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  El periodisme es pot posar en pràctica a qualsevol edat

  En Miguel Cáceres ha vingut un dimarts més a l'estudi per portar-nos les històries de la gent gran de Catalunya, que avui ens traslladen fins a Barcelona, on l'Ajuntament ha posat en marxa un programa perquè les persones de la tercera edat aprenguin a fer de periodistes a través de diferents xarxes socials. Hem escoltat a una de les protagonistes d'aquest curs.