Temas

MENJA’T BARCELONA

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 22/06/2018

Comencem el programa connectant en directe amb el Palau de la Generalitat on el president Quim Torra anuncia la seva decisió d’assistir finalment a la inauguració dels Jocs del Mediterrani. Parlem de la iniciativa Back to Eco, protagonista de l’espai Bones Idees d’avui. Dolors Garcia Pastor ens fa recomanacions de les seves lectures obligades. Marta Pérez ens parla de les peres de Sant Joan, el producte amb D.O. d’avui. I Natàlia Soronellas ens porta de ruta gastronòmica pel barri de Gràcia de Barcelona.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 08/06/2018

Repassem l'actualitat amb Míriam Franch i els esports amb Víctor Lozano. Ens visiten els nostres advocats de capçalera. Descobrim la bona idea de Carla Llamas, impulsora de la iniciativa #viajarsinplastico. Descobrim els secrets de la malvasia de Sitges. Maria Dolors Garcia Pastor ens recomana lectures obligades i Natàlia Soronellas ens porta a descobrir racons on menjar gastronomia de qualitat dins de centres comercials.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 18/05/2018

Entrevistem els protagonistes del musical “Forever King of Pop”, l’únic espectacle tribut a Michael Jackson recolzat per la família Jackson. Parlem de a soprano Olga Peretyatko amb el director artístic del Palau de la Música, Víctor Garcia de Gomar. Entrevistem el president de l’eix comercial Sant Antoni a pocs dies de la inauguració del nou mercat de Sant Antoni i de la superilla que s’instal·larà al barri. Natàlia Soronellas, del blog Menja’t Barcelona, ens porta de ruta pels restaurants on menjar el millor arròs.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar els millors arrossos de Barcelona?

Natàlia Soronellas, autora del blog Menja’t Barcelona, visita La Ciutat amb Mònica Günther per descobrir-nos els millors locals de Barcelona on degustar un bon arròs a bon preu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On podem anar a sopar quan sortim tard del cine o del teatre?

La Natàlia Soronellas, del blog Menja’t Barcelona, ens descobreix restaurants que tenen la cuina oberta fins a altes hores de la matinada i que, per tant, ens permeten anar a sopar quan sortim tard del cine o del teatre.