Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

marta romera

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 02/05/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Jèssica Sedeño i Maribel Morato del poder de la imatge. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 21/02/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques amb el seguiment i les incidències a Lleida de la convocatòria de vaga. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 07/02/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la denúncia d'entitats ecologistes que reclamen un informe desfavorable de l'ACA per a la realització del Doctor Music Festival. Petits plaers amb Marta Romera, amb qui aprenem a interpretar els etiquetatges de les begudes vegetals i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 22/11/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'escriptora Care Santos que ens presenta la novel·la "Tot el bé i tot el mal". Espai de petits plaers saludables amb Marta Romera per parlar de batch cooking i amb Miki de Santiago comentem les noticies de la televisió, sèries i cinema.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 08/11/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el poeta i arquitecte Joan Margarit, que ens presenta el seu llibre "Per tenir casa cal guanyar la guerra". Petits plaers amb propostes d'esmorzars i berenars saludables amb Marta Romera i notícies de televisó, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 04/10/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Descobrim el Robert Capa més desconegut que podem veure a CaixaForum Lleida, en parlem amb la Montse Sánchez, coordinadora de l'exposició. Petits plaers amb Marta Romera i sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 20/09/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el president del grup municipal del PDeCAT a la Paeria i diputat al Congrés, Toni Postius. Petits plaers amb Marta Romera. Parlem de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.