Temas

María Luisa Ferrerós

Literatura

M.ª Luisa Ferreros: "Dame la mano"

María Luis Ferreros, psicóloga de referencia nos descubre la importancia de conectar con nuestros hijos y nos ofrece herramientas con los que resolver los conflictos cotidianos. M.ª Luisa Ferrerós acaba de publicar en Editorial Planeta “Dame la mano”.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 05/09/2018

Carles Lamelo conversa amb Maria Luisa Ferrerós psicòloga infantil per analitzar com ha de ser aquests dies que implica la tornada a la feina dels adults, però que els nens encara no comencen l'escola. Amb David Morales analitzem la situació dels sense sostre al nostre país tot parlant amb Ferran Busquets director de la fundació Arrels, qui treballa per inserir a la societat persones sense llar.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 29/05/2019

Amb David Morales en Carles conversa amb Irene Díez, Directora de la Fundación Ecoalf una companyia de moda que treballa en el disseny i desenvolupament de peces tèxtils procedents del reciclatge en bona part de residus provinents del mar. En David Cervelló conversa amb Estela Bayarri sobre què és i com viure el moviment vegà, ho aprendrem a través del seu llibre "Mi hijo se ha hecho vegado" on s'explica els motius de salut i de consciència animal i sobre el planeta que hi ha al darrera d'aquest moviment. Maria Luisa Ferrerós, psicòloga infantil, ens parla de les millors opcions pels petits de la casa a l'hora de buscar casals d'estiu

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

¿Tenen massa deures els nostres fills?

Carles Lamelo conversa amb Maria Luisa Ferrerós, la nostra psicòloga infantil tot parlant del deures dels petits de la casa. ¿Son masses o són pocs? La polémica està servida.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 05/12/2018

L' Oscar Gonzalez avui ens proposa dues sèries, ambdues de la factoria HBO i que presenten segona temporada, son "The deuce" i "Room 104". Avui a la secció d'Alan Jornet parlem amb Miriam Fabà i el seu projecte "Veganeando" una proposta saludable tot partint d'uns millors hàbits en alimentació i la difusió de les alternatives veganes al consum de productes animals. Maria Luisa Ferreros la nostra psicologa infantil ens parla de com fer que la llista als reis mags sigui eficient i amb consciencia per part dels petits de la casa.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Espai de Psicologia de Nits de Radio

María Luísa Ferreros la nostra psicòloga infantil ens comenta les característiques dels nens amb TDA per saber què és i què no el trastorn i saber-ne identificar els símptomes.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 17/05/2018

Al #NitsDeRadio d'avui de Carles Lamelo ens visita Òscar Gonzalez per parlar-nos de sèries de televisió i quina visió tenen per exemple de la política de donald Trump. María Luísa Ferreros la nostra psicòloga infantil ens comenta les característiques dels nens amb TDA per saber què és i què no el trastorn i en David Cervelló ens porta el millor de la televisió.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 08/05/2018

Carles Lamelo entrevista a la sexòloga Mireia Borràs amb qui analitza la influència que té la pornografia en la concepció de la sexualitat en els adolescents. Amb la nostra psicòloga infantil Maria Luisa Ferreros parlem de la implicació familiar a l'hora de fer una adopció i David Morales ens porta tota l'actualitat tecnològica.