Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Marc Navarro

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/02/2020

  Avui hem parlat dels dies dolents. I hem volgut que les persones que ens escolten ens completin la frase "al mal temps..." amb allò que considerin. Ho hem fet perquè ens ha visitat per a berenar la psiquiatra Anabel González, que ens ha presentat el llibre 'Lo bueno de tener un mal día' (Planeta). En David Cervelló ha vingut a clavar les faves del divendres, mai tendres. I hem tingut a una amiga del programa al telèfon. Diana Navarro ens ha explicat com es prepara per al concert de dimecres vinent a la Sala Barts de Barcelona.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 30/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. En el programa d’avui hem parlat amb el Sergi Mulet. Ell viu a la ciutat xinesa de Wuhan, origen del coronavirus, on treballa com a entrenador de futbol. L’esclat del brot, però, l’ha enganxat a Tailàndia i ara és a l’espera de poder retornar a Catalunya. També ens hem colat a un assaig del musical del West Side Story, que es representa al Teatre Tívoli fins al 16 de febrer. I amb el Davide Tenconi, hem après a cuinar receptes de plats de muntanya típics d’Itàlia.

 • Ciutat Solidària, a Onda Cero Catalunya

  LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

  Ciutat Solidària – La Muga

  A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut l’associació La Muga, que ha posat en marxa el projecte Prollema. És una iniciativa pionera adreçada als estrangers joves que estan sols i en situació de vulnerabilitat. L’associació els forma perquè facin de professors de la seva llengua materna.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 29/01/2019

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. En el programa d’avui hem abordat la convocatòria electoral que ha anunciat el president de la Generalitat, Quim Torra. Amb el Julio Rosales, hem donat claus per afrontar els canvis en el mercat laboral. I, com cada dimecres, hem acabat el programa repassant les revistes del cor amb el David Cervelló.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 22/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. En el programa d’avui hem seguit pendents del temporal Gloria, amb entrevistes i connexions al territori. Amb el Julio Rosales, hem parlat del Blue Monday. Va ser aquest dilluns passat i se’l considera el dia més trist de l’any. I, com cada dimecres, hem acabat el programa repassant les revistes del cor amb el David Cervelló.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/01/2020

  Avui hem berenat amb el músic Josele Santiago, component del grup 'Los enemigos' Josele Santiago. Ells ens ha presentat el llibre-disc 'Josele Santiago. Conde Duque en directo'. A més hem anat de ruta per Catalunya cridant allò de 'Que no arribi dilluns!'. Però sense perdre de vista l'actualitat de la jornada, marcada per l'arribada de la borrasca Glòria.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 10/01/2020

  Avui hem berenat amb Roberto López Herrero, que ens ha presentat juntament amb la seva neboda la novel·la de fantasia 'N Mundos. Mundo pequeño'. A més, ha vingut en David Cervelló a clavar les faves del divendres, que no són pas tendres. A més, hem explicat l'actualitat del dia amb els seus protagonistes i hem acabat cridant allò de 'Que no arribi dilluns!'