Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Marc Navarro

Marc Navarro

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 28/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de la iniciativa de la Cristina i el Guillaume que durant 100 dies voltaran arreu de Catalunya per donar a conèixer els petits productors. Parlem de Big Data amb el nostre expert, Edu Oliva. Fem un repàs d'allò que el coronavirus s'endugué.

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 26/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de l'oferiment del Govern espanyol de declarar un estat d'alarma a la carta, ajustat a les comunitats autònomes. Parlem d'emocions i canalla amb la Carla Tanganelli, la Míriam Tirado i el Joan Turu. Amb el Lluís Soler i a través de la música, marxem fins a Itàlia.

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 24/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui hem parlat amb el Joan Pons, voluntari que ha provat la vacuna que està desenvolupant la Universitat d’Oxford. Hem viatjat fins a París, per veure com viu la capital francesa aquest estiu tan inusual. Amb la psicòloga Sandra Busquets, hem après a reconnectar després de mesos d’incertesa i a les portes d’un setembre ple de dubtes. Hem descobert el xuixo de Casa Cacao, la botiga i hotel de Jordi Roca, juntament amb l’empresa centenària Can Castelló, tota una referència d’aquest dolç gironí.

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 21/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem del sector d'infemeria amb el sindicat SATSE Barcelona per conèixer les seves reivindicacions. Parlem amb l'actriu barcelonina Anna Alarcón que a l'edició número 23 del festival de Málaga presenta dues pel·lícules. Parlem d'ètica en temps de coronavirus amb el nostre expert en Big Data, Edu Oliva.

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 20/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem del sector turístic arreu del territori català. Parlem de càmpings, de cases rurals, d'hotels i com valoren aquesta campanya atípica. El canvi climàtic, el tema del cara a cara intergeneracional.La gastronomia peruana es cola al programa amb el nostre xef, Jordi Rey. Avui preparem una causa limenya.

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 19/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de l'estratègia que ha engegat l'ajuntament de Barcelona per combatre la soledat entre gent gran i gent jove. Ho fem amb Joan Ramon Riera, regidor d'infància, joventut i gent gran. Amb la música i el Lluís Soler viatjarem fins a Mallorca. I parlem de bullying amb la mestra Carla Tanganelli i el conte infantil "Orelles de papallona".

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 18/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem amb el sector de la restauració el dia en què entra en vigor la prohibició de fumar en l'espai públic si no es pot mantenir la distància de seguretat i que els establiments hauran de tancar a la una de la matinada. Parlem d'homosexualitat i esport d'elit amb el Marc Fortuny, judoka que es va allunyar dels tatamis per anunciar que era homosexual. Amb allò que el coronavirus s'endugué repassem algunes de les festes tradicionals d'arreu de Catalunya que no s'han pogut celebrar.

 • María Gómez i Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat d’estiu 17/08/2020

  Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem amb Anna Teixidor, autora del llibre “Sense por de morir. Els silencis del 17A”, quan es commemora el tercer aniversari del doble atemptat de Barcelona i Cambrils. Amb la psicòloga Sandra Busquets parlem de la por, de com gestionar-la i conviure amb ella. Amb la síndica de Barcelona, Mª Assumpció Vilà, parlem de la necessitat d’elaborar un cens dels edificis públics amb presència d’amiant.