Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Marc Navarro

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 29/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. Les escoles de la fase 2 treballen a contrarellotge per tenir-ho tot llest pel dilluns, quan part de l’alumnat tornarà les aules. N’hem parlat amb UGT, que hi està en contra. També ho hem abordat amb Carlos Rodrigo, director Clínic de Pediatria de l’Hospital Trias i Pujol de Badalona i de l’àrea metropolitana nord. Amb la Georgina Boixereu, hem vist com aprofnta la desescalada el sector de l’oci nocturn i el Xavi Casinos ens ha descobert ‘Torrente’, la botiga de parallamps més antiga del món. L’Edu Pascua, al 099, ens ha parlat del Cirque du Soleil.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 28/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. L’adeu de Nissan de Barcelona ha centrat bona part del programa. També hem repassat quines altres pandèmies ha patit la humanitat, a banda de la covid-19. Amb l’agència publicitària Sra. Rushmore, ens hem preguntat com s’ha hagut de reformular la publicitat en temps de pandèmia.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 27/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. Hem abordat la situació dels treballadors que es troben sota el paraigües d’un ERTO. Centrada en la lluita contra les miopaties miotubulars, l’entitat Pequeños Superhéroes ha visitat l’espai Ciutat Solidària. Amb el Júlio Rosales, hem parlat dels canvis de vida que ens pot portar l’era post-covid i el David Cervelló ens ha repassat les portades de les revistes del cor.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 26/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. Amb el piscòleg i director de la Fundació Galatea, el doctor Antoni Calvo, hem parlat dels efectes piscològics de la crisi del coronavirus sobre els professionals de la salut, en primera línea des de l’inici de la pandèmia. A les terres de Lleida, estan molt pendents del nou brot de coronavirus. El director general de professionals de la salut, Marc Ramentol, ha apuntat que en tenen la traçabilitat controlada i que no és greu. Amb la Fabiana Finetto, hem repassat quins colors ens queden millor; hem tornat a l’hort amb el Dídac Varela i hem repassat algunes sèries amb el Jaume Mas.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 25/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. Les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona i l’Alt Pirineu i Aran han entrat a la fase 2 de la desescalada. N’hem parlat amb l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira. Hem descobert el nou llibre de Woody Allen, ‘A propósito de nada’, de la mà de Jordi Folck. Amb la Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, hem parlat de l’entrada a la fase 1 de la capital catalana. I el Julià Bretos ens ha explicat quina epidèmia va ser clau per a la construcció de la basílica de la Sagrada Família.