Temas

Marc Navarro

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 27/08/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu amb Jaume Mas. En el programa d'aquest divendres hem parlat sobre la violència vicària amb Alba Alfageme, psicòloga especialista en violències masclistes.

També parlem amb la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals a les portes d’un cap de setmana sense toc de queda i amb la por de que es repeteixin les grans concentracions nocturnes a les ciutats.

La Maria Gómez tornarà a trepitjar l’estudi per parlar-nos de sèries. Aquesta setmana ens parlarà de ‘El Inocente’.

En Marc Solé ens obre el seu coneixement sobre xarxes socials i ens parlarà de tot allò que desconeixem d’aquest món. Aquesta setmana: aplicacions per lligar.

En Lluís Soler ens porta les seves versions musicals i ens posarà a prova per endevinar quina és l’original.

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 26/08/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu amb Jaume Mas. En el programa d'aquest dimarts parlem de la vacuna contra el VIH que està en fase de proves i que ja busquen voluntaris a Catalunya per participar a l’assaig.

Parlem de Cultura una setmana més amb la Berta Garcia-Lacht, que al costat de les seves dues acompanyants ens portarà les seves recomanacions.

L’Arnau Gòdia ens fa viatjar a un nou país sense pandèmia. Aquesta setmana ens portarà a Corea del Nord.

La Paula Reverter ens parla del projecte 'La Vouga'. Que amb moltes facetes el que busca és promoure un consum conscient.

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 25/08/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu amb Jaume Mas. En el programa d'aquest dimecres parlem sobre la caiguda del toc de queda a tot Catalunya amb alguns dels alcaldes dels municipis afectats.

Amb en Jaume Clapés parlem de saga 'La Calle del Terror'. Una saga de terror 'slasher' de sang i fetge que fa honor als clàssics.

Amb en Miquel Vila parlem del centenari del Partit Comunista Xinès i de quin paper ha jugat en la història del gegant asiàtic. També analitzem la relació de la Xina amb els seus veïns.

I entrevistem a Sara Espígul i Albert Triola, dos dels protagonistes de l'obra de teatre 'Ovelles' que s'estrena aquest setembre al teatre Poliorama de Barcelona.

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 24/08/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu amb Jaume Mas. En el programa d'aquest dimarts parlem amb Professor agregat interí de Dret Administratiu de la Universitat de Girona, Josep Maria Aguirre sobre la caiguda del Toc de Queda per la resposta del TSJC a la petició de la Generalitat.

Parlem de nutrició amb la Gina Estapé, que ens parlarà del 'Batch Cooking', és a dir cuinar un dia per tota la setmana. I ens donarà alguns trucs per fer-ho més sa i millor.

Amb l’Aleix Graell ajuntam dos personatges en només 6 punts de separació. Avui passarem per Anglaterra.

I amb en Xavi Casinos descobrirem un nou secret: aquesta vegada passa pel carrer Malcuinat, un secret al costat del Fossar de les Moreres.

Parlem amb Alejandro Guillán, Baiuca, que actuara al cicle 'Secreto a voces by San Miguel' aquest dimecres. Presentant el seu projecte 'Embruxo'

LA CIUTAT, AMB MARÍA GÓMEZ

La Ciutat 16/06/2021

Podcast del programa ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya amb Marc Navarro i María Gómez.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

La Ciutat 25/05/2021

Podcast complet del programa La Ciutat emès el 25 de maig de 2021.