Temas

LUISA MILLER

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 16/07/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’estrena de Luisa Miller i del concert “L’anell sense paraules”.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Viatgem amb l'òpera Luisa Miller de Giuseppe Verdi

Carles Lamelo i Pol Avinyó us porten de viatge a través de l'òpera. Avui repassem els moments més destacats de 'Luisa Miller', una de les obres de Giuseppe Verdi que tanquen la temporada del Gran Teatre del Liceu.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 13/07/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo tanquem la temporada operística del Liceu amb Pol Avinyó, que ens portarà de viatge a través de l'òpera Luisa Miller. L'escriptor Jesús Ávila ens porta de viatge a través dels camins que trobem al seu darrer llibre 'Senderos con alma'. En aquesta edició també destaquem la nova edició de la Guía de Càmpings de Catalunya que edita Ralph Heinze i acabem fent una escapada al zoo del Pirineu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 09/07/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó parlem de Luisa Miller que arriba al Liceu aquest diumenge i fins el 27 de juliol.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 02/07/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó parlem de l’òpera Luisa Miller amb el tenor Arturo Chacón Cruz que s’estrenarà al Liceu el proper 15 de juliol i actuarà també el 18, el 21, el 24 i el 27 del mateix mes.