Temas

LLAÇOS GROCS

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: La consulta d'Esquerra és un 'trampantojo'

Com cada divendres, en Xavier Abelló analitza amb encert la política catalana dels últims dies i, amb la seva saviesa, planteja els escenaris de futur i les repercussions dels propers dies i setmanes, tant a la política catalana com a la del conjunt d'Espanya. Ell s'assabenta de tot passejant pel saló de Passos Perduts del Parlament.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: No respectar la Constitució és... terrorisme!

La Laura Estrada arriba per tercera setmana consecutiva al programa amb la seva secció de muntatges de so. Ella, amb el què li sobra de les rodes de premsa que segueix durant la setmana, encara en treu bon suc. I munta uns discursos que aconsegueixen tenir cert sentit. Aquesta setmana escoltem diferents polítics catalans parlant sobre la Constitució, sobre els llaços grocs i sobre el terrorisme. Al final, a l'Estrada ens la tancaran a la presó!

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA, A ONDA CERO

Notícies Migdia 12/07/2019

Quim Torra és el protagonista de l'actualitat d'aquest divendres. El TSJC enviarà el President de la Generalitat a judici per no haver retirat els llaços grocs del balcó del Palau en període electoral. L'altre nom del dia és del Núria Marín, que com a nova presidenta de la Diputació de Barcelona, ha posat en valor l'ànim de diàleg i d'acord en aquesta nova etapa a l'ens supramunicipal. Ho ha dit a La Ciutat, aquí, a Onda Cero. Entre Torra i Marín s'hi cola Carles Puigdemont, que lamenta la confrontació entre independentistes després del pacte entre el PSC i JuntsXCat. Tot això en el dia que el Cardenal Arquebisbe de Barcelona s'ha enfrontat a la justícia.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/09/2018

Quim Torra assegura que està preparat per a tot per complir amb el mandat de l'1 d'octubre mentre que ERC es mostra més prudent. A tot això, C's proposa celebrar un ple aquesta setmana per recordar els 6 o 7 de setembre de l'any passat, quan es van votar les lleis de la desconnexió. I també hem explicat que el defensor del Pueblo reclama a la Generalitat la retirada dels símbols grocs dels edificis públics.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

La Brúixola 20:30h 10/08/2018

A la Brúixola hem informat que el conceller d'interior, Miquel Buch, ha enviat una carta al ministre Fernando Grande-Marlaska perquè faciliti que Carles Puigdemont pugui tenir protecció oficial a Brussel·les. També hem explicat l'incident que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Reus després que un grup de persones hagi arrencat una pancarta reclamant la llibertat dels polítics presos. També hem explicat les detencions d'un manter i de dos taxistes, i hem conegut de ben a prop el Parc Astronòmic del Montsec

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 29/05/2018

Toni Comin deixa sense efecte la delegació de vot, el que compromet la majoria independentista al Parlament. A tot això, la oposició a la cambra exigeix que el ple convocat per a la propera setmana inclogui sessió de control a Quim Torra. I també hem explicat avui que l'ajuntament de Barcelona ha decidit mantenir el llaç groc a la façana del consistori.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 28/05/2018

Els partits independentistes no garanteixen de moment el suport a la moció de censura dels PSOE contra Mariano Rajoy. La polèmica dels llaços grocs arriba a l'ajuntament de Barcelona. Els grups de la oposició demanen que es retiri aquest símbol de la façana del consistori. I també hem explicat que el consum de tabac a Catalunya arriba a mínims històrics amb un 24% de catalans que fumen.