Temas

Les faves de la setmana

LES FAVES DEL DIVENDRES

A La Moncloa i al Palau de la Generalitat hi haurà faves i no semblen tendres

Cada divendres en David Cervelló ve a clavar les seves faves a diferents personatges de l'actualitat. I aquesta setmana repeteixen en aquests preuats guardons Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, més coneguts com 'Pedremos', i també Quim Torra, l'home tranquil. Però atenció, perquè també rep el seu correctiu 'el clero'!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Torra, el desobedient, està crescut mentre un jutge fa anar de crani els vailets dels CDR

El divendres, faves tendres, diu la dita catalana. Però les que porta en David Cervelló són de tot menys tendres. Perquè les clava ben clavades. La primera d'aquesta setmana ha anat per a Quim Torra i els seus aires de grandesa davant la justícia. La segona, per al jutge de l'Audiència Nacional que ha fet anar de crani els membres del CDR cap a dins i cap a fora de la presó. I la tercera, per a VOX i la seva negació de la violència de gènere.

LES FAVES DEL DIVENDRES

'Les faves' imagina com seria l'Espanya de VOX: el NODO podria tornar

Aquesta setmana en David Cervelló ha repartit les seves tres faves així: la primera ha caigut a VOX i al seu intent de fer retrocedir Espanya en matèria de drets socials. La segona fava li ha caigut a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, que ens han portat a noves eleccions per anunciar-nos un pacte al dia següent. I la tercera fava se l'emporta Ada Colau per no posar solució al calvari dels vianants a Barcelona que han de conviure amb manters, acampats i tota mena de gent que viu al carrer.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra i els seus CDR volien fer un Gran Hermano al Parlament

En David Cervelló ha clavat 3 bones faves aquest divendres. La primera a Pedro Sánchez i les seves patinades en campanya electoral. La segona a Quim Torra i als seus 'amiguets' dels CDR. I la tercera, als impresentables que assenyalen periodistes que pensen diferent a ells i elles.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/10/2019

Avui ha vingut a berenar al programa l'home que ha ressuscitat Sherlock Holmes per al seu nou llibre. És José Carlos Somoza, que ens ha presentat 'Estudio en negro' (Espasa). En Xavier Abelló ens ha portat per la sala de 'Passos perduts' per analitzar l'actualitat política i en David Cervelló ha clavat les faves del divendres, que no són tendres. Hem completat tot plegat amb l'actualitat del dia i amb l'agenda del cap de setmana.

LES FAVES DEL DIVENDRES

El feixisme aplaudeix un Tejero que és la viva estampa de Franco

Avui en David Cervelló ha repartit 3 faves molt ben clavades. La primera als franquistes que han sortit al carrer amb motiu de la inhumació de Franco i han insultat tothom, amb el permís d'un tribunal de justícia. A més també ha tingut un record pels vailets que han convertit Barcelona en una batalla campal i han destrossat el mobiliari. La tercera fava, per a TV3.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra crida a la desobediència i... 'le da igual, le encanta'

En David Cervelló ha vingut un divendres més al programa a posar-nos sobre la taula les faves del divendres, que és dia de faves tendres. Però n'ha clavat un parell de contundents: la primera a Quim Torra i la segona als Mossos d'Esquadra. Al final, ens l'hem jugat vaticinant com podria acabar sent el trasllat de Franco en helicòpter des del Valle de los Caídos. En Cervelló ha trobat el locutor perfecte per a retransmetre-ho!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Els reporters del procés potser necessitaran l'ajuda dels 'Guardian Angels'

El David Cervelló ha vingut un divendres més a servir-nos les faves tendres. Cada divendres dissecciona l'actualitat i ens l'ofereix des d'un punt de vista crític i amb molt d'humor. Aquesta setmana les ha repartit als manifestants independentistes que han agredit la reportera de Telecinco Laila Jiménez, també els polítics que no es posen d'acord de cara a la campanya electoral i, per acabar, fava per al contradictori (i peculiar) líder del PP de Barcelona Josep Bou.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Rèquiem per la XIII Legislatura

En David Cervelló ens porta cada divendres les faves tendres. Què són les faves? Doncs el premi que atorguem a aquells personatges de l'actualitat que ens sembla oportú assenyalar. És una visió diferent de l'actualitat que, de ben segur, a molts els ajudarà a mirar més enllà. Avui en són protagonistes Quim Torra, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera, Pablo Casado i... Rosalía.

LES FAVES DEL DIVENDRES

La batalla pels himnes i els llaços de posar i treure

Els divendres, faves tendres. Per això, en David Cervelló ens porta les faves de la setmana. Una visió diferent a l'actualitat dels últims 5 dies i que ens ajudarà a veure-hi més enllà. La Diada de l'Onze de Setembre i la batalla pels himnes durant l'ofrena al monument de Rafael Casanova encapçalen un rànquing que completen Ada Colau, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.