Temas

Les faves

LES FAVES DEL DIVENDRES

La Glòria causa estralls, la grip també, i Quim Torra segueix al seu univers paral·lel

En David Cervelló ha tornat avui a l'estudi per a repartir les faves del divendres, que no són pas tendres. Avui les ha clavat a la humanitat en general, primer, per causar l'emergència climàtica que ens ha acabat provocant el fenomen Gloria. A més, també ha clavat una fava a la grip, que ja ha entrat en fase d'epidèmia a Catalunya. I també ha tingut estopa per a Quim Torra, al que 6 de cada 10 catalans consideren no apte per a gestionar la cosa pública a Catalunya.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Díaz Ayuso vol el Mobile a ritme de 'chotis', però Colau sap que Barcelona té molt poder

En David Cervelló ha vingut a clavar les faves de cada divendres. I aquesta setmana en té una per a Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid, que assegura que lluitarà per quedar-se el Mobile World Congress, que està en mans de Barcelona. També té faves per a la Guàrdia Civil i pel Vaticà. I la més gran és per a Jordi Pujol.

LES FAVES DEL DIVENDRES

A La Moncloa i al Palau de la Generalitat hi haurà faves i no semblen tendres

Cada divendres en David Cervelló ve a clavar les seves faves a diferents personatges de l'actualitat. I aquesta setmana repeteixen en aquests preuats guardons Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, més coneguts com 'Pedremos', i també Quim Torra, l'home tranquil. Però atenció, perquè també rep el seu correctiu 'el clero'!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Colau, Torra i l'amic invisible: el triumvirat que detesta el Nadal

Un divendres més hem comptat amb l'anàlisi de l'actualitat que fa David Cervelló, que clava faves cada setmana. En aquesta edició de 'Les faves del divendres', que no són pas tendres, n'ha repartit a dues de les estrelles d'aquesta secció: a l'alcaldessa Colau i al President Torra. I també al maleït amic invisible. Tots tres junts farien un gran ésser anti-Nadal. Són 'El Grinch' en persona!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Torra, el desobedient, està crescut mentre un jutge fa anar de crani els vailets dels CDR

El divendres, faves tendres, diu la dita catalana. Però les que porta en David Cervelló són de tot menys tendres. Perquè les clava ben clavades. La primera d'aquesta setmana ha anat per a Quim Torra i els seus aires de grandesa davant la justícia. La segona, per al jutge de l'Audiència Nacional que ha fet anar de crani els membres del CDR cap a dins i cap a fora de la presó. I la tercera, per a VOX i la seva negació de la violència de gènere.

LES FAVES DEL DIVENDRES

'Les faves' imagina com seria l'Espanya de VOX: el NODO podria tornar

Aquesta setmana en David Cervelló ha repartit les seves tres faves així: la primera ha caigut a VOX i al seu intent de fer retrocedir Espanya en matèria de drets socials. La segona fava li ha caigut a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, que ens han portat a noves eleccions per anunciar-nos un pacte al dia següent. I la tercera fava se l'emporta Ada Colau per no posar solució al calvari dels vianants a Barcelona que han de conviure amb manters, acampats i tota mena de gent que viu al carrer.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra i els seus CDR volien fer un Gran Hermano al Parlament

En David Cervelló ha clavat 3 bones faves aquest divendres. La primera a Pedro Sánchez i les seves patinades en campanya electoral. La segona a Quim Torra i als seus 'amiguets' dels CDR. I la tercera, als impresentables que assenyalen periodistes que pensen diferent a ells i elles.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Quim Torra crida a la desobediència i... 'le da igual, le encanta'

En David Cervelló ha vingut un divendres més al programa a posar-nos sobre la taula les faves del divendres, que és dia de faves tendres. Però n'ha clavat un parell de contundents: la primera a Quim Torra i la segona als Mossos d'Esquadra. Al final, ens l'hem jugat vaticinant com podria acabar sent el trasllat de Franco en helicòpter des del Valle de los Caídos. En Cervelló ha trobat el locutor perfecte per a retransmetre-ho!

LES FAVES DEL DIVENDRES

Els reporters del procés potser necessitaran l'ajuda dels 'Guardian Angels'

El David Cervelló ha vingut un divendres més a servir-nos les faves tendres. Cada divendres dissecciona l'actualitat i ens l'ofereix des d'un punt de vista crític i amb molt d'humor. Aquesta setmana les ha repartit als manifestants independentistes que han agredit la reportera de Telecinco Laila Jiménez, també els polítics que no es posen d'acord de cara a la campanya electoral i, per acabar, fava per al contradictori (i peculiar) líder del PP de Barcelona Josep Bou.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/09/2019

Avui ha vingut a berenar al programa un brasiler que viu a Barcelona i que aquest cap de setmana ajuda a aixecar el Festival Dia de Brasil, que arriba a l'onzena edició a Barcelona. A més, hem estrenat la secció d'en José Agustín Gómez, que encara no té nom. I també hem estrenat la d'en David Cervelló, que el divendres ens portarà les faves (tendres o no). Els plans de cara al cap de setmana han arribat de la mà de la María Gómez, Marc Navarro, Georgina Boixereu i Pablo Alcaraz.