Temas

La muntatgista de La Brúixola

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 02/03/2020

Les històries de la vida les hem explicat avui amb la cantant Carolina Alabau, que ha vingut a berenar i a explicar-nos una història amb el seu DNI. Com també ens les ha explicat l'audiència. La Georgina Boixereu i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies de dia i l'Adriana Díaz ens ha glossat la figura de diferents dones catalanes imprescindibles en la cultura del s. XX. En Jaume Mas i Roma ens ha emocionat recordant l'execució de Salvador Puig Antich per part del franquisme. Laura Estrada i el seu muntatge han completat el programa.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/02/2020

Avui ha estat una tarda molt colpidora i emotiva perquè ha vingut a berenar amb nosaltres en Víctor Amela, col·lega periodista que presenta un assaig impagable titulat 'Ens van robar la joventut' (Rosa dels vents). En ell descriu les misèries que van haver de patir els combatents de l'anomenada 'lleva del biberó'. A més, hem estat ben pendents de la 'Barcelona Tech Spirit' i hem fet el relat de notícies amb la Georgina Boixereu. La Laura Estrada ens ha portat al Liceu per saber més de la gal·la per acostar les discapacitats a la població i també ens ha portat, com a bona 'muntatgista', el seu muntatge de so de la setmana.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: Greta Thunberg és el querosè de la Unió Europea

Avui ha vingut, com fa cada dilluns, la Laura Estrada. Ella és 'La Muntatgista de La Brúixola', que es passa tota la setmana aprofitant allò que no serveix a les seves cròniques dels informatius. Amb aquests talls de veu sobrants construeix un discurs que, aquesta setmana, té com a eix Greta Thunberg.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: La meitat de Barcelona respira gràcies a Gemma Tarafa

La Laura Estrada i Montegro és una periodista que practica la tècnica del reaprofitament, que es pot portar a terme a la cuina però també a la ràdio. Ella reaprofita tots els talls de veu que li sobren de les rodes de premsa que segueix durant la setmana i en fa un muntage. Aquesta setmana li ha quedat tant rocambolesc que ha acabat determinant que el 48% de Barcelona viu gràcies a Gemma Tarafa. Una dona que potser molta gent encara no sap ni qui és.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: Espanya és un país per menjar-se'l

La Laura Estrada té un títol nobiliari, que és el de 'Muntatgista de La Brúixola'. Ella fa muntatges de so amb tot el material que li sobra de les rodes de premsa a les que assisteix. Aquesta setmana ha estat molt pendent d'Alimentària, la fira de la gastronomia. I, és clar, ha descobert que Espanya és un país de... formatges.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: L'efecte del 'Tsunami' arriba fins La Jonquera

La ja coneguda com a 'muntatgista' de #LaBrúixola, que és la Laura Estrada i Montenegro, ha tornat a la seva cita dels dilluns. Cada setmana aprofita totes aquelles restes dels talls que no posa en antena als informatius i en fa un muntatge que acaba tenint sentit. Aquesta setmana ens porta el bo i millor del tall dels independentistes a La Jonquera (i una mica de Pedro Sánchez).

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/10/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres Corbacho. El Celestino, no, l'altre. El gran Jose Corbacho ha passat per l'estudi del programa per presentar-nos el seu nou show i per parlar del món de l'humor i dels còmics. A més, l'Adriana Díaz ens ha parlat de la castanyada i de Halloween, el mateix dia que la Laura Estrada ha remogut els morts. Tot plegat sense deixar de rebre la càpsula del temps de la Georgina Boixereu, que avui ens ha portat a 1956 i al Paseo de La Habana de Madrid. Amb la Laura Pons i l'Albert Arranz hem fet el relat de les notícies del dia.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: Exhumant abans del dia dels difunts

La Laura Estrada ha tornat a La Brúixola! Això ja és una gran noticia. Però és que després d'uns dies sense els seus muntatges, avui ha tornat més punyent que mai. Ha ajuntat en un mateix discurs el fantasma de Franco, Pedro Sánchez i Quim Torra. Un dia tindrem un disgust amb la Laura, que respon al nom de 'La muntatgista de La Brúixola'. Té aquest sobrenom perquè ella, amb el què li sobra de les rodes de premsa de la setmana, en treu profit. Es nota que és catalana.