Temas

LA FAVORITE

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 10/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’escenografia de La Favorite de Donizetti que es va estrenar el passat dia 8 de juliol al Liceu.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 07/07/2018

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlarem de la tendència de cuinar a casa plats exòtics, una manera diferent de gaudir de la gastronomia d’altres continents. L’Agència Catalana de Turisme ha dissenyat sis itineraris que travessen Catalunya amb patrimoni, gastronomia i en el programa d’avui els explicarem quins son. També farem el Camí de Santiago de la mà del Gran Teatre del Liceu i visitarem la part més natural d’Àustria.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 03/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de com seria l’argument de La Favorite de Donizetti si la història es produís avui dia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 26/06/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argumetn de La Favorite, l’òpera de Donizetti que es podrà veure al Liceu a partir del 8 de juliol.