Temas

La Ciutat Vilanova

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Fundació Mey Hofmann

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut la Fundació Mey Hofmann, que ajuda a dones malaltes de càncer de mama i les seves famílies.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Health Us Nepal

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut la fundació Health Us Nepal, que dona assistència sanitària a un poblat aïllat del Nepal.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 04/08/2017

Avui a la Ciutat tanquem la temporada amb una tertúlia especial de Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 03/08/2017

Avui a la Ciutat repassem l'actualitat del Garraf i el Penedès, entrevistem un dels protagonistes de la Festa Major de Vilanova, en Leslie dels Sírex i us expliquem tot el que ens porta La Daurada aquest estiu.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 02/08/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, parlem de la sanitat a la comarca amb la secció de gent gran de la UGT, us expliquem els detalls de la Festa Major de la Geltrú i us convidem a visitar el Museu del Ferrocarril.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 01/08/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, entrevistem la pianista vilanovina Laura Farré, fem la ruta de la Festa Major i cuinem gall amb gambes.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 31/07/17

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, parlem amb la Federació d'Associacions de Veïns de Vilanova i la Geltrú i en Xavier Orriols ens parla dels orígens de la Festa Major.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 28/07/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, parlem amb la Daurada Beach Club, us expliquem què prepara el Grup de Dansa per la Festa Major de Vilanova i la Geltrú i repassem alguns dels llibres de'n Pere Tàpies.

La Ciutat Vilanova

La Ciutat Vilanova 27/07/2017

Avui a la Ciutat repassem les notícies del Garraf i el Penedès, obrim la tertúlia política i us portem una bona proposta culinària.