Karaoke

programa 146 - temporada 2023-2024

22/05/2024 19:53

Más de Uno Valdepeñas

Este jueves hemos hablado de lo mucho que ha preparado `para próximas fechas una Asociación de Vecinos. Además hemos sabido de un nuevo negocio que va a abrir sus puertas, u pub karaoke. También hemos aprendido lo que hay en el cuento de "El caracol y el rosal". Y hemos preparado unos "coquitos" que están riquísimos.

los lunes son jauja

06/05/2024 13:18

Miguel 925 ha visitado Japón

Y no piensa volver porque dice que "si vienes sin estrés ya te lo llevas de aquí".

Magazine presentado por Chema García y Susana Valdés

30/10/2020 14:28

Más de uno Sevilla 30/10/2020

HOY EN MÁS DE UNO SEVILLA... Hacemos un karaoke con toda nuestra audiencia como homenaje a esos espacios que están cerrando y que nos han visto triunfar y hacer el ridículo a partes iguales. ¿Cuál era su tema favorito?

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

15/10/2019 10:34

Made in Japan – Relacions Xina i Japó, els verbs japonesos, i abocaments de residus nuclears al mar.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una notícia de rigorosa actualitat on coneixeràs les raons darrera dels abocaments de aigua contaminada dels reactors de Fukushima. Daniel Suarez, enginyer nuclear i professor de tecnologia energètica et desvetllarà la veritable magnitud d’aquesta contaminació i el futur de la energia nuclear. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada fer-te partícip de com la Xina i el Japó estan cada cop més a prop a nivell econòmic i estratègic. Anirem de la mà de dos grans experts en la matèria com son el Just Castillo, expert en relacions internacionals del Japó i el Jacint Soler, expert en economia i política xinesa. Aprendreu com fer servir els verbs en japonès a la nostra secció d’idioma, la Càpsula Nipona, gràcies als grans consells de la Sachiyo Takabe de Bunka Barcelona. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, des de Japonshop.com que ens proposarà un menú fantàstic per poder prendre a la feina. Per acabar entrevistarem al Xavier Teixidó per a que ens expliqui com és que porta 3 anys organitzant el Bunbu, el festival de cultura tradicional nipona de Barcelona que el proper dia 5 d’Octubre celebra la seva nova edició. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

16/09/2019 19:02

Karaoke, un divertiment universal creat al Japó

El karaoke és sens dubte un clàssics de les nits de tota gran ciutat, però, ja sabreu que van ser els japonesos qui el van inventar. El Toni Torres, expert en tot el que estigui relacionat amb la música al país del sol naixent, ens explicarà com viure el Karaoke al Japó, de la forma més autèntica, alhora que ens explica les seves vivències més divertides. No et perdis aquesta fascinant tertúlia!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

16/09/2019 18:34

Made in Japan – Karaoke, una guia gastronòmica pels carrers del Japó i els bars als bancs.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una notícia molt interessant, i és que molts bancs japonesos comencen a desenvolupar les seves pròpies vinoteques i bars per tal de fidelitzar la seva clientela. A més el Pau Garcia Parras ens explicarà en què consisteix la cultura del Nomikai, la qual vincula als col·legues de feina gràcies a els sopars d’empresa. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a descobrir l’univers dels Karaoke amb el Toni Torres, qui a més va participar en la promoció d’un model súper transgressor i serà el nostre guia per saber com accedir a una de les activitats d’esbarjo més famoses del país. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, des de Japonshop.com que ens proposarà un menú fantàstic per poder prendre a la feina. Per acabar entrevistarem a la Berta Bonet i al Jesus Bardolet, autors d’una meravellosa guia pels carrers del Japó, però no per a visitar cap monument, si no per a gaudir de les millores receptes als millors restaurants nipons. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!