Temas

JULIO ROSALES

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els errors a evitar en una primera cita

A La Ciutat amb Mònica Günther, coincidint amb la setmana de Sant Valentí, el coach Julio Rosales ens parla de les primeres cites i dels errors que cal evitar.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com gestionar les nostres pors?

A La Ciutat, Mònica Günther parla amb el coach Julio Rosales sobre com gestionar les nostres pors per tal que no ens dominin la vida.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Com ens podem adaptar al nou mercat laboral?

Que el mercat laboral ja no és com abans... no és notícia. Fa molt de temps que en parlem.... Però ens hem adaptat als nous temps? Ho preguntem al nostre coach, el Julio Rosales. Parlarem dels canvis en el mercat laboral, de la tecnologia i de com adaptar-nos-hi.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Blue Monday: mite o realitat?

Dilluns va ser Blue Monday, el dia més trist de l’any segons alguns experts. Amb el coach de La Ciutat, Julio Rosales, esbrinem si és realitat o... si només és un mite.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les claus per arribar a acords amb gent que pensa diferent a tu

El coach de La Ciutat amb Mònica Günther, Julio Rosales, i l’especialista en resolució de conflictes, Mònica Soriano, donen consells als polítics sobre com aconseguir arribar a acords amb persones que pensen diferent a com fas tu.

LA CIUTAT, AMB MARÍA GÓMEZ

Alguns propòsits per aquest 2020

A La Ciutat, amb el coach Julio Rosales, parlem de com abordar els propòsits per aquest 2020 i ens dóna algunes idees de què és el que podem fer.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Quan ens podrem jubilar i què cobrarem?

A La Ciutat de Mònica Günther, amb el coach Julio Rosales i l’expert en RRHH Juan Rodríguez parlem de jubilació i de com calcular quan podrem deixar de treballar i quant cobrarem.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Per què ens creiem les mentires?

A La Ciutat de Mònica Günther, amb el coach Julio Rosales parlem de la mentida, s’estima que cada dia mentim entre 4 i 200 vegades, però per què ens creiem les mentires?