Temas

Josep Bou

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/03/19

El major dels mossos d'esquadra, Josep Lluis Trapero considera en el judici del procés que Joaquim Forn va actuar amb un punt d'irresponsabilitat. Continua la polèmica pels llaços grocs a edificis públics després que un grup d'encaputxats hagin intentat retirar el que hi ha a l'ajuntament de Barcelona. I també hem explicat que el candidat municipal del PP, Josep Bou, vol que la Guàrdia Urbana tingui una brigada especial amb entrenament militar.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/02/19

Pedro Sánchez es planteja convocar eleccions el proper 14 d'abril. Condemnen a 45 anys de presó el caçador acusat de matar dos agents rurals a Aspa. I també hem estat molt pendents del que ha explicat aquest migdia al programa La Ciutat, el candidat del PP a les eleccions municipals de Barcelona, Josep Bou.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 11/02/2019

Mònica Günther entrevista el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou. La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ens presenta l’informe anual de queixes del 2018. Parlem amb la propietària de la primera empresa cervesera que elabora els seus productes amb matèries 100% locals, Lo Vilot.

PRESIDENTE DE EMPRESARIOS CATALANES

Josep Bou: "Lamentamos muchísimo la agresión al cámara de Telemadrid"

El presidente de la Asociación de empresarios de Cataluña, Josep Bou, habla sobre la concentración que tuvo lugar en el parque de la Ciutadella en contra de los lazos amarillos. Comenta que "nosotros nos hemos de apoyar de alguna manera" y asegura que lamenta mucho la agresión al cámara de Telemadrid y reconoce que esas cosas no pueden suceder en Democracia: "Hemos de proteger al mensajero".

SOBRE EL INDEPENDENTISMO CATALÁN

Josep Bou: "La independencia es un verdadero disparate"

El presidente de Empresarios de Cataluña, Josep Bou, comenta en Más de uno las consecuencias de la independencia tras elecciones del 27S. Explica que los empresarios sienten "temor" ante el Gobierno de la Generalitat, dice, "es muy difícil estar en contra del poder". Además, responsabiliza a las grandes entidades de haber "permitido y tolerado" esta situación.