Temas

JOC DE TRONS

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 28/05/2019

Els psicòlegs del programa Jose Antonio Alcuescar i Susana Sanchez ens expliquen què es fa a consulta, com és i perquè es va a una consulta de psicòleg. Òscar Gonzàlez ens analitza juntament amb el David i el Carles el que ha suposat el darrer capítol de Joc de Trons, ara que ja ha passat una setmana i els spoilers ja fan menys mal. Ha estat un bon final? Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla dels castells que ens construim per protegir els nostres sentiments.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

Alternatives de HBO ara que finalitza Joc de Trons

Òscar Gonzàlez ens proposa alternatives ara que finalitza la producció més exitosa d'HBO. Propostes per tots els gustos, per molt que costi omplir el buit que deixa la finalització de Joc de trons.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 21/05/2019

Òscar Gonzàlez ens proposa alternatives ara que finalitza la producció més exitosa d'HBO. Propostes per tots els gustos, per molt que costi omplir el buit que deixa la finalització de Joc de trons. A la secció de David Morales parlem de celiaquia amb la Irene portaveu de la associació que vetlla pels afectats d'aquest transtorn alimentari. Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla de l'agricultura de les emocions.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/05/2019

Avui hem preguntat a l'audiència si s'ha llevat a alguna hora intempestiva per veure alguna cosa a la televisió o per fer alguna cosa extranya. Ho hem consultat a les persones que ens escolten amb motiu de l'emissió, aquesta matinada, del darrer capítol de Joc de Trons. Hem berenat amb la cantant Maria Toledo, que ens ha portat el seu nou disc. L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre i amb en Marc Navarro hem fet el repàs a l'actualitat del dia.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Alguns personatges de ‘Joc de Trons’ van rodar pel·lícules a Barcelona

Barcelona ha estat escenari de moltes pel·lícules que formen part de la història del cinema. Igual de coneguts són els actors que s’han instal·lat a la ciutat durant els rodatges. Ara que assistim a la última i més seguida temporada de ‘Joc de Trons’ el nostre expert en cinema Eugeni Osàcar ens parla dels protagonistes de la sèrie que han apareguts en llargmetratges rodats a la nostra ciutat perquè, queda clar, que hi havia vida abans de ‘Joc de Trons’.