Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Jan J, Martí

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Visibilizar l'amor homosexual és fonamental per combatre l'oblit

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor murcià Jan J. Martí, que ha escrit el què ja anomena 'La trilogía del olvido'. Un compendi de 3 llibres que tenen diferents històries dins. Totes protagonitzades per homes homosexuals. Les ha construït a partir de fotografies antigues en les que hi apareixen parelles d'homes. La seva literatura serà sèrie de televisió gràcies a una productora que ja n'ha comprat els drets.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 14/02/2020

  Avui hem celebrat el dia de Sant Valentí amb la nostra audiència. I hem berenat amb Jan. J. Martí, un escriptor d'èxit que presenta una trilogia de llibres on ha imaginat històries d'amor homosexual quan no podien mostrar-se lliurement. Hem clavat les faves del divendres, que no són pas tendres, de mà d'en David Cervelló. I hem cridat allò que diem cada divendres de "Que no arribi dilluns!".

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Quan l'amor no tenia nom

  Avui ha vingut a berenar al programa un home que s'ha aventurat a deixar volar la seva imaginació. Agafant 5 velles fotografies on apareixien parelles d'homes, ha imaginat 5 històries d'amor homosexual a 'Cuando el amor no tenía nombre' (La Marca Negra Ediciones). Amb ell hem celebrat el Dia de l'Orgull LGTBI i hem parlat de la situació del col·lectiu a dia d'avui.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/06/2019

  Avui hem celebrat el dia de l'Orgull LGTBI, que es commemora cada 28 de juny i que enguany arriba als 50 anys de protestes arreu del món. Per a parlar de tot plegat hem convidat a berenar amb nosaltres l'escriptor Jan J, Martí, que ens ha presentat la novel·la 'Cuando el amor no tenía nombre'. Hem parlat amb el director del centre LGTBI de Barcelona i hem repassat l'actualitat del dia, orgullosos, amb en Marc Navarro.