Temas

Jan J, Martí

El ayuntamiento de San Pedro del Pinatar lo achaca a un "malentendido".

El autor de "La Trilogía del olvido" lamenta que el Ayuntamiento San Pedro del Pinatar haya anulado una charla sobre historias de amor homosexual

El autor de “La Trilogía del olvido”, Jan J. Martí, lamenta que el Ayuntamiento de San Pedro del Pinatar, alegando motivos económicos, haya cancelado un coloquio sobre sus libros en los que narra historias sobre relaciones homosexuales que él se imaginó a partir de fotografías antiguas en blanco y negro. El coste de la charla ascendía a 350 euros.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Visibilizar l'amor homosexual és fonamental per combatre l'oblit

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor murcià Jan J. Martí, que ha escrit el què ja anomena 'La trilogía del olvido'. Un compendi de 3 llibres que tenen diferents històries dins. Totes protagonitzades per homes homosexuals. Les ha construït a partir de fotografies antigues en les que hi apareixen parelles d'homes. La seva literatura serà sèrie de televisió gràcies a una productora que ja n'ha comprat els drets.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 14/02/2020

Avui hem celebrat el dia de Sant Valentí amb la nostra audiència. I hem berenat amb Jan. J. Martí, un escriptor d'èxit que presenta una trilogia de llibres on ha imaginat històries d'amor homosexual quan no podien mostrar-se lliurement. Hem clavat les faves del divendres, que no són pas tendres, de mà d'en David Cervelló. I hem cridat allò que diem cada divendres de "Que no arribi dilluns!".

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Quan l'amor no tenia nom

Avui ha vingut a berenar al programa un home que s'ha aventurat a deixar volar la seva imaginació. Agafant 5 velles fotografies on apareixien parelles d'homes, ha imaginat 5 històries d'amor homosexual a 'Cuando el amor no tenía nombre' (La Marca Negra Ediciones). Amb ell hem celebrat el Dia de l'Orgull LGTBI i hem parlat de la situació del col·lectiu a dia d'avui.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/06/2019

Avui hem celebrat el dia de l'Orgull LGTBI, que es commemora cada 28 de juny i que enguany arriba als 50 anys de protestes arreu del món. Per a parlar de tot plegat hem convidat a berenar amb nosaltres l'escriptor Jan J, Martí, que ens ha presentat la novel·la 'Cuando el amor no tenía nombre'. Hem parlat amb el director del centre LGTBI de Barcelona i hem repassat l'actualitat del dia, orgullosos, amb en Marc Navarro.