Temas

Gran Recapte

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva per comentar l'actualitat dels equips lleidatans i del Mundial de Qatar, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem amb la directora del Banc dels Aliments de Lleida Teresa Farré sobre l'edició del Gran Recapte que tindrà lloc aquest divendres i dissabte.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Berenguer, director del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida que fa una crida urgent per participar al Gran Recapte. Parlem amb Jaume Ramon, president de la Federació de Cases Rurals de Lleida que afronten un final d'any amb molt bones previsions i fregant el ple pel pont i també per Nadal i Cap d'Any. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs de l'agenda cultural i de la Factoria dels Reixos, que tornarà a Lleida aquestes festes.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Crida urgent pel Gran Recapte: les donacions han baixat un 50% respecte l'any passat

El Banc dels Aliments de les comarques de Lleida fa una crida urgent a la ciutadania perquè participi en el Gran Recapte dels Aliments. Amb el tancament de la primera fase d’aquesta iniciativa solidària les aportacions han caigut un 50% respecte l’any passat. A La Ciutat Lleida en parlem amb el director del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, Oriol Berenguer.

Dijous

La Ciutat Lleida 21/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del Gran Recapte d'Aliments, tecnologia amb Waiphone. Petits plaers, avui Marta Romera ens parla de la dieta vegana i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/10/2019

Avui hem explicat contes de la mà de Javier Ruescas, que ens ha presentat, tot berenant, el seu llibre 'Cuentos de Bereth' (Penguin Random House). La Mònica Günther s'ha entestat en fer que en Robert Calvo mengi verdura i li ha proposat disfressar-la perquè no es noti tant. La Laura Pons i l'Albert Arranz han fet el relat informatiu de la jornada, en aquest Dia Mundial de la Salut Mental. Hem acabat fent tertúlia política a les portes de la sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/11/2018

Quim Torra assegura que en una república catalana les demandes socials estarien cobertes. El president també ha anunciat avui que no assistirà als actes de celebració del 40è aniversari de la Constitució. I també hem explicat que avui arrenca el Gran Recapte del Banc dels Aliments.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 06/11/2018

Avui hem dedicat el programa als grups i cantants que ens han marcat al llarg de la història, amb motiu de la tornada d'Spice Girls als escenaris. Hem rebut a l'estudi el director i les protagonistes del musical 'Carrie', que estarà a Barcelona les properes setmanes. I hem entrevistat a la responsable de la campanya 'Gran recapte' del Banc dels Aliments, que arribarà el 30 de novembre i l'1 de desembre.

Dijous

La Ciutat Lleida 30/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del Gran Recapte d'Aliments amb Joan Saura, president del Banc dels Aliments de Lleida. 10 anys de Museu de Lleida i actualitat del dia.

Dijous

La Ciutat Lleida 24/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Joan Saura del Gran Recapte d'Aliments, les novetats de les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida i l'actualitat de la tele amb Miki de Santiago.