Temas

gamer

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 17/11/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Dani Martin analitzem el món de la tecnologia, aplicacions i dels videojocs. Debat de la setmana: Els influencers fomenten el consum de begudes energètiques en menors?

Avui en dia, ho fem absolutament tot amb el mòbil, però a quina edat haurien de tenir el seu primer telèfon els nens? L'Eva Albiol en parla en el seu reportatge

Parlem amb Francesc Fortea sobre els motius que han portat a "The marvels" a connectar amb tot el fan "marvelita".

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 10/11/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Dani Martin analitzem el món de la tecnologia, aplicacions i dels videojocs. Debat de la setmana: Ser "influencer" o "stramer" es pot estudiar?

Parlem amb Marcos Vázquez, autor de "Vive más: Reduce tu edad biológica y aumenta tu vitalidad" un llibre amb el que aprendre què és i com ens afecta l'envelliment, quins estudis es porten a terme per perllongar la joventut i fins i tot si té límit biològic el ser humà més enllà dels 100 anys.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 27/07/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Dani Martin analitzem el món de la tecnologia, aplicacions i dels videojocs. Debat de la setmana: Són una bombolla o una professió de futur els e-games?

Els nostres tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel parlen de què faran per castanya/halloween.

Galícia ha decidit prohibir a partir del 2024 la venda i el consum de begudes energètiques i estimulants entre els menors d'edat. En el seu reportatge, l'Eva Albiol alerta sobre els riscos de consumir de manera habitual aquest tipus de beguda.

Parlem amb Francesc Fortea a la cantina "con tano" de quines van ser les seves pelis preferides i més odiades del recent festival de cinema de Sitges