Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

gabinete Rehder

gabinete Rehder

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 26/06/2019

  Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen de les comunicacions avui en dia, a la parella, en familia... i com les noves tecnologies han canviat la nostra forma de parlar, de pensar i de viure. Clara Darder, Coach i terapeuta familiar ens parla de les il·lusions.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 12/06/2019

  Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicòlegs del gabinete Rehder, ens parlen del plor: Per què plorem? Quins beneficis ens pots donar saber usar aquesta expressió emocional i sobretot si l'hem o no de controlar. Amb David Morales parlem del Sindrome de Down, en què s'està investigant, com és el seu dia a dia, en parlem amb Glòria Canals, presidenta de la Coordinadora Síndrome de Down Catalunya i d’Aura Fundació Martha González Peláez ens parla de la importancia de les paraules positives.