Temas

finestra al món

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Argentina, de Bariloche a la Patagònia passant per Buenos Aires

Seguim viatjant a La Ciutat Lleida i avui ho fem per obrir una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos, que ens porta directament fins a Argentina, un país que dividim en tres grans àmbits, passant per Buenos Aires, la capital i recorrent la zona de Bariloche, coneguda per la pràctica de l'esquí i passant per la Patagònia amb l'espectacle natural dels seus paisatges.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la cantautora lleidatana Ares Gratal que està preparant l'enregistrament del seu primer disc en solitari "Impronunciable", per al qual ha iniciat una campanya de micromecenatge que encara la recta final a punt d'assolir el seu objectiu. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Argentina amb Joan Ramon Zaballos. Actualitat del sector audiovisual i el cinema amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El departament de Salut anuncia l'obertura del calendari de vacunació a la franja de 35 a 39 anys i avalua des d'Alcarràs la campanya de vacunació i la situació epidemiològica. Entrevista amb Noemí Cierco, tècnica de Joventut de la Paeria que ens parla de les activitats previstes per aquest estiu per als joves de la ciutat. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Nova Zelanda amb Joan Ramon Zaballos. L'actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Nova Zelanda: de les platges verges al glaciars i els fiords

Obrim una finestra al mon que avui ens porta a visitar l'altra punta del planeta: Nova Zelanda, un territori de contrastos en els seus paisatges, des de les platges verges fins als glaciars i els fiords. Un territori on hi conviu la cultura occidental i la maorí i que no deixa indiferent a cap dels seus visitants. En parlem a La Ciutat Lleida amb Joan Ramon Zaballos.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Novetats musicals amb Rosendo Hernández, veu i guitarrista del grup Guardafuegos. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Escòcia amb Joan Ramon Zaballos. Parlem d'Eurovisió, del retorn de Friends i altres notícies de la televisió i el cine amb en Miki de Santiago i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Escòcia, el país dels verds més intensos

A La Ciutat Lleida obrim una finestra al món que ens porta directament fins a Escòcia, en companyia de Joan Ramon Zaballos que ens convida a conèixer un país on la tradició, el simbolisme i els paisatges conviuen amb la modernitat de les grans capitals, sense oblidar els pobles petits que es perden entre els turons d'un gran ventall de tonalitats verdes. Paisatges de castells i turons que ens resultaran familiars de pel·lícules i sèries inspirades en la història d'Escòcia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el codirector de la Fira de Titelles de Lleida, Oriol Ferre que ens explica com es prepara l'edició d'aquest any després d'haver d'ajornar el certamen en dos ocasions l'any passat a causa de la pandèmia. Obrim una finestra al món per viatjar a l'Àfrica Occidental, avui Joan Ramon Zaballos ens acompanya fins a Mali. Repàs de guardonats als Oscars i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Es mantenen les restriccions per Setmana Santa alhora que augmenta la mobilitat. Al Pirineu de Lleida es preveu una ocupació turística superior al 80 per cent, ho explica Juli Alegre del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Torna a Lleida la mostra Dinosaurs Tour. Obrim una finestra al món per viajar al cor d'Europa amb Joan Ramon Zaballos, que ens parla dels atractius de Bèlgica i Luxemburg. Actualitat del món audiovisual i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb el periodista i escriptor Lluís Foix que ens presenta el seu últim llibre "Una mirada anglesa", tot un conjunt de reflexions sobre la societat, la política i els mitjans de comunicació al Regne Unit durant la seva estada al país com a corresponsal de La Vanguardia. Seguim viatjant pel món, amb en Joan Ramon Zaballos obrim una nova finestra que ens porta fins al Canadà.