Temas

finestra al món

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Bretanya, una itinerari pels diferents pobles plens d'encant

Obrim una nova Finestra al món per viatjar fins a la Bretanya francesa i ho fem de la mà de Joan Ramon Zaballos, que ens proposa una ruta per diversos pobles d'interior i de costa per gaudir d'aquests paisatges tant si fa sol com si hi ha dies de tempesta, amb una llum i uns colors únics.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Mèxic, una immersió paisatgística més enllà dels tòpics

Aquesta temporada a La Ciutat Lleida seguim viatjant arreu del planeta per anar obrint diverses finestres al món, que en aquesta ocasió ens porten fins a Mèxic amb Joan Ramon Zaballos, que ens explica les particularitats d'un país amb un dia a dia molt dur en l'apartat social i polític però que alhora sap trobar diverses finestres per fer gaudir els seus visitants.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/07/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, avui amb l'entrevista a Inés Granollers, candidata d'ERC per Lleida, Alt Pirineu i Aran a les eleccions al Congrés d'aquest diumenge. Seguim amb els consells del naturòpata Albert Rami i viatgem fins a Hong Kong i Macao amb Joan Ramon Zaballos.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

De Hong-Kong a Macao, dels gratacels a Las Vegas asiàtiques

Aquest mes de juliol tanquem els viatges de la temporada amb en Joan Ramon Zaballos, obrint una Finestra al món que ens porta directament a l'illa de Hong-Kong, pol financer, tecnològic i comercial amb una gran densitat de població, situat a 70 quilòmetres de Macao, una illa de tradició portuguesa coneguda com Las Vegas d'Àsia pels grans casinos que acull.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Illes gregues, un recorregut paradisíac per Rodas, Santorini i Corfú

Viatgem cap a Grècia i en concret ho fem per conèixer algunes de les seves illes com són les de Rodas, Santorini i Corfú. Una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos que ens ofereix aquest recorregut per illes paradisíaques, amb moltes platges però també amb molta cultura i màgia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/04/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Serveto, president de l'Associació de la Trobada Empresarial al Pirineu que es celebra a la Seu d'Urgell els dies 8 i 9 de juny i ens explica el gruix de la programació d'enguany. Seguim amb els remeis naturals amb Albert Rami i viatgem fins a Xipre amb Joan RamonZaballos.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Xipre, l'illa de la Mediterrània dividida per un conflicte silenciat

Seguim viatjant aquest mes d'abril, en aquesta ocasió obrim una finestra al món que ens porta fins a Xipre, l'illa de la Mediterrània dividada entre xipriotes i turcs en un conflicte que a dia d'avui es manté, tot i estar silenciat. En Joan Ramon Zaballos ens hi acompanya per conèixer zones de platja, de coves i grutes, amb un important patrimoni arqueològic i natural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/03/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'historiador i periodista Andreu Claret, que ens presenta la seva última novel·la París érem nosaltres, guanyadora del Premi Ramon Llull. Seguim amb els remeis naturals de naturòpata Albert Rami i obrim una finestra al món per viatjar als països del Deep South dels Estats Units amb JoanRamon Zaballos.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Escapada pels països del Deep South dels Estats Units, amb un fort arrelament amb la història de plantacions de cotó

Des de La Ciutat Lleida obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos, que ens porta directament als països del Deep South dels Estats Units. Un recorregut pels estats de Carolina del Sud, Mississipí, Florida, Alabama, Georgia i Lousiana, uns estats estretament lligats amb la història de les plantacions de cotó, que es conserva en els seus paisatges.