Temas

finestra al món

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el primer tinent alcalde i regidor d'Urbanisme a la Paeria, Toni Postius. Els petits plaers, amb la dietista integrativa Marta Romera i obrim una finestra al món per viatjar amb Joan Ramon Zaballos fins a Tailàndia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Escuer, director del Festival Circ Picat que es celebra a Alpicat fins diumenge. Amb en Joan Ramon Zaballos viatgem fins a Nàpols i la Costa Amalfitana. Actualitat del món audiovisual i les estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Nàpols i la Costa Amalfitana, un recorregut de somni

Tanquem el mes de juny obrint una nova finestra al món que ens porta fins a Itàlia per conèixer la ciutat de Nàpols i el seu voltant, amb Pompeia i Herculà, les ciutats soterrades pel Vesubi i la Costa Amalfitana, amb els seus paratges de somni, petits pobles units per carreteres sinuoses i panoràmiques. Ens hi acompanya Joan Ramon Zaballos.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Enric Blasi, fundador de La Baldufa, sobre el primer festival d'arts escèniques Enre9 que comença avui i fins diumenge a la Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles. Viatgem fins a Guatemala amb Joan Ramon Zaballos i l'actualitat de sèries, cinema i novetats audiovisuals amb Miki de Santiago.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Budapest, un viatge al cor de la ciutat més fotogènica d'Europa

Continuem viatjant i obrint finestres al món, avui per anar fins a Budapest, una destinació assequible en tots els sentits i que no deixarà indiferent a ningú, pels seus increïbles paisatges que permeten captar instantànies de cada racó, des del Parlament, fins, passant pel Pont de les Cadenes -en obres actualment, però amb l'alternativa pel Danubi-, fins al Castell de Buda, el barri jueu o les termes de Széchenyi. En aquest viatge ens hi acompanya Joan Ramon Zaballos.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 31/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem amb l'actualitat de Lleida i comarques, que passa avui per Tremp i l'inici de declaracions per la mort per covid de 64 usuaris de la residència Fiella. Continuem amb política i avui passa pels micròfons de La Ciutat Lleida el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme a la Paeria, Toni Postius. Amb ell comentem alguns dels grans temes pendents de la capital del Segrià, que aquest any començaran a prendre forma. Seguim amb els viatges, aquest mes obrim una finestra al món per viatjar fins a Israel, ens hi acompanya Joan Ramon Zaballos.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Israel, un viatge de Terra Santa a la modernitat

Aquest mes d'abril obrim una nova finestra al món per viatjar fins a Israel, un país que ens ofereix múltiples propostes, començant per Jerusalem, amb tota la història i tradició regiliosa, seguint per Tel-Aviv, Haifa, Betlem, el Mar Mort o la fortalessa de Masada. Ens acompanya en aquest viatge Joan Ramon Zaballos, viatger i professor d'alemany a l'EOI de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/02/2022

Pograma complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem la politòloga i escriptora Cinta Farnós que presenta la seva primera novel·la Geosmina (La Magrana). Obrim una finestra al món per viatjar fins a Nova York amb Joan Ramon Zaballos i en Miki de Santiago ens porta tota l'actualitat televisiva i cinematogràfica de la setmana.